Playboyssakin nähty missikaunotar Erika Helin saa voimaa poseeraamalla alasti – myy nyt kuviaan seuraajilleen: "Haluan normalisoida sitä"

Erika Helin on kilpaillut missikisoissa ja poseerannut Playboyssa. Nyt hän kertoo uudesta työstään Only fans -sivuston sisällöntekijänä ja siitä miten kuvien ottaminen antaa hänelle voimaa. Katso Helinin haastattelu videolta!

Erika Helin nousi julkisuuteen, kun hän oli mukana Paratiisihotelli-ohjelmassa vuonna 2015. Kolme vuotta myöhemmin hän päätti lähteä tavoittelemaan Miss Suomen kruunua, mutta ei yltänyt kärkijoukkoon. Viime vuonna kurvikas kaunotar nähtiin Portugalin Playboy-lehden sivuilla.

Helin on opiskellut insinööriksi ja aikoo jatkaa opintoja myöhemmin viestinnän ja markkinoinin parissa.

Viime keväällä kaunotar pohti, että miksi ei ottaisi rahaa kuviensa katsomisesta. Niinpä hän päätti liittyä Only fans-sivustolle, jossa hän jakaa eroottisia ja vähäpukeisia kuvia seuraajilleen, jotka maksavat hänelle kuukausittain noin 43 euroa saadakseen katsoa naisen tuottamaa sisältöä.

Videolla Helin kertoo työstään Only fans -sivuston sisällöntuottajana, Playboy-kuvauksista, sekä asenteestaan.

– Ajattelen Playboysta, että se on enemmänkin taidetta. Haluan nimenomaan normalisoida sitä, että minä naisena voin tehdä seksikkäitä kuvia ja sen ei tarvitse olla erikoinen juttu, tai että minut leimataan aikuisviihdetähdeksi. Se on vain minun harrastukseni, taidettani ja uravalintani, Helin toteaa.

"Se on minun oma tapani saada voimaa"

Helin ei koe kuviaan naiseuden voiman heikentämisenä.

– Se on minun oma tapani saada voimaa, että saan näyttää seksikkäältä ja tuntea naisellisuuden. Nauttia siitä ja sanoa ääneen, että olen ylpeä itsestäni sellaisena kuin olen.

Katso koko haastattelu videolta!

Lue myös:

    Uusimmat