Pitkän kuivan kautensa päättänyt HIFK-kapteeni Lennart Petrell kuittasi medialle: ”Olen lukenut ongelmistamme lehdistä”

HIFK on saanut kauden aikana paljon rapaa niskaansa, ja syystäkin. Tiiviissä pelitahdissa yleisfiilis voi kääntyä viikossakin. HIFK:n joukkueessa kaksi voitettua SM-liigan ottelua ovat tehneet ihmeitä.

HIFK voitti keskiviikkona jatkoajalla SaiPan 4–3 ja jatkoi pesemällä Ilveksen 5–1. Niiden jälkeen HIFK:n pukukopissa näkyi vain hymyileviä kasvoja.

HIFK:n kapteeni Lennart Petrell on tunnettu hyvänä puhujana, mutta peräkkäiset voitot öljysivät leuat keskimääräistä liikkuvimmiksi.

HIFK:n kapteeni sai poikki kymmenen ottelun maalittoman putkensa, mutta enemmän häntä ilahdutti joukkueen pirteä esitys.

Petrell painotti, että HIFK:n pelaajat ovat reagoineet ongelmakohtiin nostamalla omaa tasoaan. Ongelmakohtien laatua hän ei suostunut paljastamaan.

– Olen lukenut ongelmistamme lehdistä, valmentajavaihdokset ja kaikki, Petrall kuittasi mediaväelle.

Petrell viittasi kohuun, joka syntyi, kun HIFK ilmoitti jo syksyllä, ettei Ari-Pekka Selin jatka päävalmentajana ensi kaudella. Päävastuun ottaa tämän kauden apuvalmentaja Jarno Pikkarainen.

– Olisikin se niin helppoa, että kaikki olisi kiinni jostain yhdestä jutusta. Yritetään antaa jotain positiivista kirjoitettavaa.

Pisteet olivat tarpeen, mutta Petrell muistutti, että sarjataulukon asetelmat merkitsevät vasta 60 ottelun jälkeen.

– Meillä on hyviä pelaajia, mutta olemme pelanneet joukkueena huonosti. On ollut paljon pieniä asioita, joissa emme ole olleet huolellisia. Nyt jokainen on sitoutunut nyt tilkitsemään vuotavaa reikää

Ykkösketjun sentteri Juhani Tyrväinen oli Petrellin kanssa samoilla linjoilla siitä, että alkuviikon palaverit olivat hyödyllisiä.

– Olemme hyvä joukkue, kun saamme virheitä pois, Tyrväinen huomautti.

 

Lue myös:

    Uusimmat