Pitkän kuivan kauden jälkeen ykkösruutuun ajanut Lewis Hamilton antoi ilon keskellä tunnustusta Bottakselle – "Valtteri 2.0 on ollut nopea"

Lewis Hamilton ajoi paalupaikalle kauden viimeisissä aika-ajoissa Abu Dhabissa. Yhdeksän kisan tauon jälkeen ykkösruudusta starttaava Hamilton antoi myös tunnustusta Valtteri Bottakselle.

Mercedes on ollut väkivahva läpi päätösviikonlopun. Hamilton näytti aika-ajoissa olevansa hurjassa iskussa, vaikka maailmanmestaruus on ratkennut jo ajat sitten. Paalupaikka maistui brittimestarille kuitenkin erittäin hyvin, sillä edellisen kerran hän on ajanut ykkösruutuun Saksassa 27. heinäkuussa.

– Kauden päättäminen paalupaikkaan, mistä on kulunut jo aikaa, on hienoa. Tämä on ollut erityinen auto ja tämä oli viimeinen kerta, kun pystyin ajamaan aika-ajoissa tällä. Olen iloinen, että tein sen ylpeäksi, Hamilton hehkuttaa Paul Di Restan haastattelussa.

Vaikka paalupaikat ovatkin kiertäneet Hamiltonin kaukaa, on Mercedeksen tähtikuljettaja pitänyt työmoraalinsa korkeana varmistuneesta mestaruudestakin

– Emme ikinä luovuta. On aina varaa parantaa. Kauden on ollut nähtävissä paljon kasvua jokaiselta tiimiläiseltä, mutta voin puhua vain omasta puolestani.

– Olen jatkuvasti etsinyt niitä pieniä sekunnin murto-osia. Valtteri 2.0 on ollut salamannopea tänä viikonloppuna, joten olen iloinen, että olen tässä asemassa, Hamilton hymyilee. 

Lue myös:

    Uusimmat