Sebastian Vettel täräytti harvinaisen suoraan: "Ehdottomasti yksi urani parhaista kierroksista"

Ferrarin Sebastian Vettel ajoi Saksan GP:ssä paalulle selvällä 0,204 sekunnin erolla Mercedeksen Valtteri Bottakseen. Vettel sanoo kyseessä olleen yksi hänen kaikkien aikojen kierroksistaan.

Vetteliltä tiedusteltiin lehdistötilaisuudessa, kuinka korkealle urallaan hän arvostaa onnistuneen aika-ajokierroksensa kotiyleisön edessä.

– Rehellisesti sanottuna, en muista kaikkia kierroksia urallani, mutta kyllä tämä oli ehdottomasti yksi urani parhaista, Vettel täräytti suoraan.

– Minulla on aika sekavakin suhde tähän rataan. Joskus olemme olleet lähelläkin, mutta jostain syystä emme ole onnistuneet. Toistaiseksi tämä viikonloppu on ollut mainio. Auto käyttäytyy hyvin. Saimme kehitettyä sitä tälle päivälle. Sunnuntaina pitää olla skarppina, Vettel painotti.

– Nyt olen onnellinen. On huikeaa saada onnistunut kierros täällä. Se merkitsee paljon sille tuelle, jota saan kannattajilta.

– Tämä kierros oli yksi parhaistani, mutta en halua sanoa, että se olisi paras ikinä. Toivon, että paras kierrokseni on edelleen tulossa, Vettel päätti vastauksensa.

Vettel on tyytyväinen kotikisansa paluuseen F1-kalenteriin vuoden tauon jälkeen. Hän on usein sanonut toivovansa, ettei kilpailu katoaisi sarjasta kokonaan. 

Lue myös:

    Uusimmat