Mainos

Vettel myöntää: Räikkönen ollut ajoittain vahvempi tällä kaudella

3:02

Ferrarin Kimi Räikkönen on ollut hyvässä vauhdissa alkukaudesta. Tallikaveri Sebastian Vetteliltä asia ei ole jäänyt huomaamatta.

MAINOS

Azerbaidzhanin F1-viikonloppu
C Morella!

Sunnuntai: Azerbaidzhanin GP klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 13.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

Tilaa C More tästä ja varmista paikkasi F1-eturivissä!

Kimi Räikkönen oli todella lähellä saavuttaa paalupaikan Azerbaidzhanin GP:n aika-ajoissa. Räikkönen oli paalulle ajanutta Sebastian Vetteliä kaksi kymmenystä nopeampi aina viimeiseen mutkaan saakka, jolloin suomalaiskuljettaja teki ratkaisevan virheen.

Räikkönen on alkukaudesta osoittanut olevansa nopeampi kuin moneen vuoteen ja myös tallikaveri Vettel on huomannut saman.

- Aina pitää katsoa myös tuloksen taakse, ja jos katsoo tämän kauden tuloksia vähän tarkemmin, voi huomata, että minun ja Kimin välillä on ollut todella tiukkaa, Vettel myönsi aika-ajojen jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

- Rehellisesti sanottuna hän on ollut usein perjantaisin minua vahvempi, Vettel lisäsi.

0:40

Vettelin mukaan viime kausien tulokset ovat vääristäneet kuvaa Räikkösen todellisesta suorituskyvystä ja tulokset ovat saaneet tallikaverusten kaksinkamppailun näyttämään yksipuoliselta.

- Kyllä, hänellä on ollut joskus vaikeuksia autonsa kanssa, mutta tiedän hänen vahvuutensa. Hän on uskomattoman lahjakas ja onnistuu kiertämään ongelmat, Vettel kehui.

Vettel antaa tunnustusta myös Räikkösen ammattimaisuudelle.

- Puhuimme juuri, kuinka vähän meillä on ollut hankaluuksia keskenämme. Vaikka on ollut kisoja, joissa olen mokannut ja törmännyt Kimiin, niin elämä vain jatkuu, eikä meillä ole koskaan ollut ongelmia, Vettel totesi.

- Mielestäni se on iso bonus tiimille ja meille molemmille, että voimme nauttia työstämme.

3:02

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.