Pitkään julkisuuden valokeilassa paistatelleet Rosanna Kulju ja Niko Saarinen avautuvat työn raadollisesta puolesta: "Myös meillä on..."

Julkkisvaikuttajat Rosanna Kulju ja Niko Saarinen uuden uran edessä 6:25
Rosanna Kulju ja Niko Saarinen kertoivat uusista urakäänteistään MTV Uutiset Livessä.

Radiojuontajina aloittaneet julkkistähdet Rosanna Kulju ja Niko Saarinen kertovat julkisuuden paineista.

Radio NRJ:llä juontaja Veronica Verhon radiopestiä sijaistavat viihdealan yrittäjä Rosanna Kulju ja somevaikuttaja Niko Saarinen iloitsevat uudesta aluevaltauksestaan.

Parivaljakko pääsee syksyn ajan ilahduttamaan kuulijoita Verhon tehdessä töitä Love Island Suomi -ohjelman parissa Espanjassa.

– Niko on verbaalisesti ihan älyttömän lahjakas ja nopea ajattelija. Hän saattaa heittää fiksun kommentin johonkin paikkaan. Ja hän on todella hauska, Kulju kuvailee työkaveriaan.

Pitkään julkisuudessa ollut Saarinen kertoo MTV Uutisten haastatellussa törmänneensä ihmisten vääriin mielikuviin hänestä.

– Itse olen törmännyt siihen väittämään, että en tee töitä. Koen, että aika monta tuntia viikossa tulee tehtyä töitä, Saarinen ihmettelee.

Myös Kulju kertoo julkisuuden varjopuolista.

– Kun teet julkista työtä, niin sinun täytyy olla aina iloinen ja ystävällinen. Kaikissa tilanteissa. Se ei ole todellisuutta ja se ei ole mahdollista ihmisen olla.

– Myös meillä on paskoja päiviä kuin kaikilla muillakin, Kulju kuvailee.

Kulju kertoo lisäksi videolla, miten hän joutui tekemään töitä iloisena, vaikka tiesi joutuvansa lopettamaan rakkaan lemmikkinsä. Katso koko haastattelu videolta!

Lue myös:

    Uusimmat