Pitääkö tämä paikkaansa? F1-piireissä kuiskitaan väitettä Michael Schumacherista

Tulosruutu toukokuussa 2022: Ferrari raivostutti Michael Schumacherin suosimisella, Kimi Räikkönen tylynä medialle 7:30
Arkistojuttu Tulosruudusta: Ferrari herätti närää Michael Schumacherin suosimisella – Kimi Räikkönen tylynä medialle.

Michael Schumacherin entinen tallikaveri Johnny Herbert kertoo varikoilla kuiskittavasta puheesta, jonka mukaan saksalainen F1-legenda viettäisi päivällisiä pöydän ääressä istuen.

Schumacher loukkaantui vakavasti lasketteluonnettomuudessa joulukuussa 2013, eikä seitsenkertaisen F1-maailmanmestarin perhe ole halunnut avata legendan terveydentilaa. Schumacherin tallikaverina Benettonilla vuosien 1994–95 aikana toiminut Johnny Herbert sanoo kuulleensa entisestä tallikaveristaan vain toisen käden puheita.

– Olen kuullut F1:ssä olevilta hänen istuvan pöydän ääreen päivälliselle, mutta en tiedä, onko se totta. Voin vain lukea rivien välistä, Herbert kommentoi BettingSites.co.uk:lle.

– Emme ole kuulleet paljoa perheestä, mikä on ymmärrettävää. Suuri osa Michaelia ja hänen perhettään on aina ollut kaiken pitäminen hyvin yksityisenä, hyvin salassa.

Herbert muotoilee, että asiat eivät ole edenneet tavalla, jota monet Schumacherin tunteneet ja hänen faninsa haluaisivat.

– He haluaisivat tietää, me kaikki haluaisimme tietää, että asiat etenevät positiivisella tavalla. Koska meillä ei ole kuitenkaan tietoa, voimme vain olettaa, että hän ei ole toistaiseksi tilanteessa, jossa olisi mahdollisuus toipua.

Herbert ounasteleekin hiljaisuudesta, että vakavan aivovamman saanut Schumacher lienee "valitettavasti samassa tilanteessa kuin hän oli heti onnettomuuden jälkeen".

– Otaksun, että perhe odottaa tieteen kehittävän jotain, joka toivottavasti tuo takaisin sen Michaelin, jonka me kaikki tunsimme.

Bild esitti hiljattain huomionarvoisia väiteitä Schumacherin hoidosta. Saksalaislehden mukaan Schumacherille on toistettu radioliikennettä hänen F1-ajoiltaan ja häntä on ajelutettu Mercedes-AMG:n autolla. Tarkoituksena on ollut stimuloida legendan aivoja urheilu-uralta tutuilla äänillä.

Lue myös:

    Uusimmat