Piste kuukausia velloneille huhuille – vahvistiko Fergie vahingossa Meghanin ja Catherinen välien olevan huonot?

0:27
Herttuatar Meghan ja herttuatar Catherine astuivat ensimmäistä kertaa yhdessä julkisuuteen kohujen jälkeen vuonna 2018

Sarah Ferguson saattoi viimeinkin antaa vahvistuksen Meghania ja Catherinea koskeviin huhuihin, jotka ovat velloneet jo kuukausien ajan.

Jo tovin ajan brittihovista on kantautunut huhuja, etteivät herttuatar Catherine ja herttuatar Meghan ole ylimmät ystävykset keskenään. Puheet ja spekulaatio herttuattarien kireistä väleistä ovat olleet esillä niin perinteisessä mediassa kuin fanien keskuudessa sosiaalisessa mediassa. Catherine tai Meghan eivät kumpikaan itse ole koskaan kommentoineet väitteitä huonoista väleistä. 

Vaikka julkisuudessa esiintyessään herttuattaret vaikuttavat tulevan toimeen vallan mainiosti, puheet riidoista eivät ole laantuneet. Alunperin huhut huonoista väleistä lähtivät siitä, kun kerrottiin Catherinen osallistuneen pienen tyttärensä prinsessa Charlotten kanssa morsiusneitopuvun sovitukseen Meghanin ja prinssi Harryn häitä varten. Lähteiden mukaan sovitus ei mennyt hyvin Meghanin hankalan käytöksen takia, vaan Catherine päätyi lopulta poistumaan tilanteesta itkien. Huhujen Catherinen ja Meghanin välit olisivat huonontuneet tämän tilanteen jälkeen entisestään. 

Huhut herttuattarien väleistä jatkuivat pitkään, ennen kuin siirtyivät lopulta koskettamaan myös Catherinen ja Meghanin puolisoja: prinssiveljeksiä Williamia ja Harrya. Myös huhut muuttivat muotoaan: oikeasti riita saattoikin olla Williamin ja Harryn välillä, kaiken ollessa hyvin Catherinen ja Meghanin välillä.

Näin ollen spekulaatio Catherinen ja Meghanin väleistä on jo tovin ajan levännyt laakereillaan. Useiden mielessä on ollut viimeisimpänä ajatus siitä, etteivät huhut huonoista väleistä olleetkaan totta, vaan kaikki on aina ollut hyvin herttuattarien välillä. 

Harry ja Meghan jättivät kuninkaallisen perheen ja sen viralliset velvollisuudet maalis-huhtikuun vaihteessa ja huhut huonoista väleistä palasivat tämän päätöksen myötä. Lähteiden mukaan välit toden totta ovat huonot ja Catherinen kerrotaan muun muassa jättäneen Meghanin täysin huomiotta yhdessä tämän viimeisistä edustustilaisuuksista. 

Tässä kohtaa kuvaan astuu Yorkin herttuatar, prinssi Andrew'n entinen puoliso Sarah Ferguson eli Fergie. Herttuatar antoi hiljattain haastattelun Australian Women's Weekly -lehdelle, puhuen siitä, kuinka media kohtelee yleisesti naisia. 

– Naiset asetetaan tappelemaan toisiaan vastaan. Toisten panettelu netissä on ilkeää sekä loukkaavaa. Meidän on asetuttava sitä vastaan, Fergie pohti. 

Daily Mailin mukaan Fergie oli samassa yhteydessä syyttänyt sosiaalista mediaa "kuilun luomisesta" Meghanin ja Catherinen välille. 

Näin ollen Fergien on tulkittu myöntäneen vähintään puolivahingossa, että herttuattarien välillä todella on kinaa. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja