Piritta Hagman riisuuntui alastomaksi ja julkaisi kuvan Instagramissa – taustalla tärkeä viesti

2:20
Piritta Hagman kannusti yleisössä, kun hänen ex-miehensä Niklas Hagman oli mukana Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa.

Piritta Hagman otti Instagramissa kantaa naistenoikeuksien puolesta.

Piritta Hagman ei ole pelännyt näyttää aitoja tunteitaan tai puhua vaikeistakin asioista sosiaalisessa mediassa. Maanantai-iltana hän otti Instagram-tilillään kantaa naistenoikeuksien puolesta julkaisemalla rohkean kuvan, jossa hän poseeraa ilman rihman kiertämää sängyllä.

– Älä ainoastaan halua minua, KUNNIOITA MINUA ihmisenä, Hagmanin viesti kuuluu.

– Vaatteilla tai ilman vaatteita. Kotona tai kodin ulkopuolella. Pimeillä poluilla tai keskellä ruuhkaa. Naisiin kohdistuvan ahdistelun, häirinnän, väkivallan ja kontrolloinnin on aika loppua.

Hagman ja useat muut somevaikuttajat ovat ottaneet kantaa aiheeseen sen jälkeen, kun Britanniassa nousi viikonloppuna otsikoihin 33-vuotiaan Sarah Everardin sieppaus ja murha.

Everardin on kerrottu vierailleen ystäviensä luona, ja kun hän oli ollut palaamassa kotiinsa, hän katosi. Murhasta epäillään 48-vuotiasta poliisia ja Sarahin ruumis löytyi pian sen jälkeen, kun mies oli otettu kiinni.

Murha on nostanut Britanniassa ja maailmalla esiin naisten turvallisuuteen liittyviä ongelmia ja huolia.

Hagman on aiemmin ottanut kantaa Instagramissa myös muun muassa äitien uupumiseen sekä epäkorrekteihin kysymyksiin, joihin hän on törmännyt deittaillessaan.

Nykyisin fysioterapeuttina työskentelevä Hagman (o.s. Hannula) tuli tunnetuksi vuonna 2003, kun hänet kruunattiin Miss Suomen ensimmäiseksi perintöprinsessaksi. Hän oli pitkään naimisissa ex-kiekkoilija Niklas Hagmanin kanssa, mutta 12 vuoden avioliitto päättyi eroon vuonna 2018. Pariskunnalla on kolme lasta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja