Pippa Laukka päätti kokeilla baletin alkeita – julkaisi kuvan: ”Venytystä, ähinää, horjahtelua ja kunnon röhönaurut päälle”

7:20
Pippa Laukka vieraili Huomenta Suomessa - katso haastattelu.

Pippa Laukka luotsaa julkkiksia uuteen ja terveellisempään elämään Olet mitä syöt -ohjelmassa.

Olet mitä syöt -ohjelmasta tuttu lääkäri Pippa Laukka kävi kiireisen arjen keskellä tanssitunnilla. Laukka julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän ojentaa kättään ylös keltaiseen Adidaksen asuun pukeutuneena.

Laukka kertoo, että hän on käynyt balettitunnilla.

– Uusi harrastus. Ei sentään, vaan pääsin tänään kokeilemaan baletin alkeita. Venytystä, ähinää, horjahtelua ja kunnon röhönaurut päälle. Ei musta balleriinaa tule, mutta täytyy myöntää että ministi tanssikärpänen kävi näykkäisemässä, Laukka kirjoittaa.

Somessa ihastuttiin Laukan kuvaan.

– IHANA balleriina ja Macareena onnistuu ainakin.

– Tanssiiko joskus tähtien kanssa hän?

– Hienoa, että on rohkeutta kokeilla uusia lajeja.

Laukka luotsaa jälleen julkkiksia parempiin elintapoihin Olet mitä syöt -ohjelmassa, jonka nähdään MTV3-kanavalla syksyllä.

– Haluan antaa ammattitaidostani sata prosenttia ohjelman päähenkilöille, ja sen vuoksi jokainen kausi, päähenkilö ja muutos on työntäyteinen ja intensiivinen. Silti koen, että saan ohjelmanteosta enemmän, kun uhraan sille aikaani ja energiaani, Pippa Laukka kertoo.

Uudet Olet mitä syöt -jaksot alkavat Maikkarin superviikolla torstaina 3.9. klo 20. MTV3-kanavan superviikolla 31.8.6.9. starttaa yhteensä kahdeksan ohjelman uudet jaksot.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja