Ex-nyrkkeilijä Elina Gustafsson innostui tanssimaan suorassa tv-lähetyksessä – uutisaamun juontajalta hulvaton kuitti

8:18
Elina Gustafsson esitteli tanssitaitojaan Uutisaamussa - katso video.

Elina Gustafsson nähdään tänä syksynä Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa.

Nyrkkeilyuransa lopettanut Elina Gustafsson on tänä syksynä uuden haasteen edessä, kun hän on mukana Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa. Samassa yhteydessä tehdään historiaa. Gustafssonin tanssiparina nähdään Ansku Bergström, eli tiedossa on ohjelman kaikkien aikojen ensimmäinen naistanssipari.

Gustafsson on aloittanut jo tanssiharjoitukset parinsa kanssa. Gustafsson innostui näyttämään tanssitaitojaan suorassa Uutisaamu-lähetyksessä. Katso yllä olevalta videolta ex-nyrkkeilijän taidonnäyte.

– Lyönti ei varmaan kuulu Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailuun, Uutisaamun juontaja Ivan Puopolo naureskeli.

– Pitää Anskulta kysyä, mahtuuko johonkin koreografiaan, Gustafsson vastasi naureskellen.

Gustafsson kertoo, että nyrkkeilyssä ja tanssissa on todella paljon päinvastaisuuksia. Välillä Bergström joutuukin toppuuttelemaan entistä nyrkkeilijää liiallisen voiman vuoksi.

– Joudun tekemään todella paljon töitä, että saan nyrkkeilijäasennon vartalostani pois ja saisin tanssijan elkeitä.

Gustafsson on saanut TTK-julkistuksen jälkeen paljon palautetta sosiaalisen median kautta. Monet ovat innossaan, kun viimeinen suosikkiohjelmassa nähdään ensimmäistä kertaa samaa sukupuolta oleva tanssipari.

– Moni on laittanut, että nyt kiinnostaa tosi paljon, eikä ole ikinä odottanut TTK:ta ja nyt odottaa. Ainakin minun seuraajani Instagramissa ovat, että nyt täytyy katsoa tämä alusta loppuun.

– Tämä on ensimmäinen kerta, kun olen mediassam, eikä minulle ole tullut henkilökohtaisesti mitään huonoa palautetta – mutta onhan tuolla palstat täynnä niitä. Olin tosi yllättynyt siitä, ettei kukaan tullut henkilökohtaisesti sanomaan mitään kritiikkiä.

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa su 29.8. klo 19.30 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa nauhoitetulla esittelyjaksolla, jonka jälkeen suorat lähetykset su 5.9. klo 19.30 alkaen. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin ma 30.8. alkaen. MTV:n Superviikoilla 23.8.–5.9. starttaa 15 huippuohjelmaa! Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja