Pippa Laukan rehellinen syntymäpäiväkirje 22-vuotiaalle tyttärelleen sulatti seuraajien sydämet – äiti ja tytär kuin kaksi marjaa

7:20
Olet mitä syöt -ohjelmassa julkkiksia laihtumaan auttava Pippa Laukka paljasti Huomenta Suomen haastattelussa, kuinka hän itse ruokailee

Lääkäri Pippa Laukka onnitteli Instagramissa tytärtään tämän syntymäpäivänä kirjeen ja kuvien kera.

Olet mitä syöt -ohjelmasta tuttu lääkäri Pippa Laukka onnitteli perjantaina Instagram-tilillään 22 vuotta täyttänyttä Iina-tytärtään tämän syntymäpäivänä.

Laukka julkaisi liudan lapsuuskuvia tyttärestään, joissa osassa hän poseeraa myös itse. Kuvat paljastavat, että äidissä ja tyttäressä on todella paljon samaa näköä.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista.

Kuvien lisäksi Laukka oli kirjoittanut myös tunteikkaan kirjeen esikoistyttärelleen.

– Kyllä sinä olit pienenä joskus sanalla sanoen rasittava kuten pienet lapset ovat toisinaan. Kuten silloin kerran, kun ajankuluksi piirtelit kivellä auton kylkeen. Monet kerrat käämini olivat tulipunaiset, kun et suostunut nukahtamaan, vaikka valvoin tuntitolkulla vierelläsi, Laukka muistelee rehelliseen sävyyn.

– Tutteja sinulla oli aina kaksi suussa ja yhdet vielä kummassakin nyrkissä. Viskelit sitten niitä tutteja ja konttasin sitten niitä pinnasängyn alta. Et sinä ilkeä ollut vaan eloisa. Erikoinen lapsi, ajattelin. Mutta minun, ja niin rakas että rintaan koski ja sydän pakahtui, kun katselin untasi, tunteikas kirjoitus jatkuu. 

Laukka kiittelee kirjeessä, että esikoinen opetti hänelle joka päivä uusia asioita vanhemmuudesta, mutta myöntää samaan hengenvetoon, ettei tehnyt toisen ja kolmannen lapsensa kohdalla samoja vihreitä.

– En enää suorittanut turhanpäiväisiä odotuksia silitetyistä alusvaatteista ja samanparisista sukista. Aloin uskoa, että selviäisitte hengissä ilmankin. Laskin rimaa ja opin luottamaan itseeni äitinä. Se että vaatteet olivat ehjät ja puhtaat, riitti, hän tunnustaa. 

Kaikista sattumuksista huolimatta Laukka kertoo tyttärensä olleen kaikesta huolimatta helppo lapsi. Hän kuvailee tytärtään muun muassa aurinkoiseksi, nauravaiseksi ja uteliaaksi sekä ystävälliseksi ja oikeudenmukaiseksi.

– En osaa ajatella elämää ilman sinua. Isäsi ja minä olemme valtavan ylpeitä sinusta. Tänään juhlitaan elämänpolkusi 22 vuotta. Etsi rohkeasti omaa tietäsi, uskalla elää, unelmoida ja toteuttaa haaveitasi. Onnellista syntymäpäivää rakas, hän päättää kirjoituksensa.

Kirjoitus sai monet Laukan Instagram-seuraajista herkistymään.

– Kauniisti kirjoitettu. Rehellisen aidosti, rakkaudella ja täydellä sydämellä. Ihanaa juhlapäivää teille!

– Juuri nukutin omani päikkäreille ja luin tämän, nyt on kyyneleet silmässä.

– Kunpa useampi äiti osaisi pukea noin kauniiksi sanoiksi rakkautensa. Onnea Iina!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja