Pilvi Hämäläisen UMK-hitti kipusi Suomen listaykköseksi: "Tämä on hullua"

Pilvi Hämäläinen paljastaa, voiko häneltä odottaa tulevaisuudessa enemmänkin musiikkia kuin UMK:ssa nähdyn kappaleen verran 3:09
Videolla Pilvi Hämäläinen paljastaa, voiko häneltä odottaa tulevaisuudessa enemmänkin musiikkia. Videolta voit myös opetella Mon Chéri -kappaleen tanssin!

Näyttelijä Pilvi Hämäläisen Mon Chéri -kappale kipusi vuorokaudessa Suomen kuunnelluimpien kappaleiden listan sijalle yksi.

UMK-finaalissa Tampereen Nokia Arenalla nähtiin 10. helmikuuta mieleenpainuva ja sosiaalisessa mediassa laajasti hehkutettu väliaikashow, kun finaalissa juontajana toiminut näyttelijä Pilvi Hämäläinen esitti kappaleensa Näytän sinulle taivaan

Kappale ja lavashow poikivat Hämäläiselle järjettömän määrän palautetta. Hän kertoi viime viikolla MTV Uutisille, ettei muista, onko saanut koskaan mistään yhtä paljon viestejä kuin UMK-show'staan.

– Aikoinaan, kun lauloin Putouksen 8. kauden finaalissa, niin silloinkin some räjähti. Mutta nyt se oli vielä isompaa. Mietin, että nyt jos olisi tuo kappale Spotifyssa, niin voisi tulla aika paljon kuunteluja. Niin paljon vain positiivista ja ihanaa palautetta, että pyllylleni lensin, Hämäläinen kertoi tuolloin.

Perjantaina 23. helmikuuta Hämäläisen kappale sitten julkaistiin Spotifyssa, ja näyttelijän veikkaukset suurista kuuntelumääristä osoittautuivat oikeiksi. Mon chéri -nimellä julkaistu biisi kipusi nimittäin vuorokaudessa Spotifyn Suomen kuunnelluimpien kappaleiden listan sijalle yksi.

Hämäläinen kommentoi kappaleensa listasijoitusta Instagramissa.

Tämä on hullua! Mon chéri Suomen Spotifyn ykkäsenä! Rakastan teitä ihmiset! Hämäläinen kirjoittaa jakamassaan somepostauksessa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hämäläisen somepostaus on kerännyt runsaasti kommentteja.

– No kai nyt kun on bängeri, laulaja Erika Vikman kirjoittaa.

– Arvasin!! Niin hyvä! laulaja Erin kommentoi.

– Kansa on puhunut! kolmas seuraaja kirjoittaa.

Yllä olevalla videolla Pilvi Hämäläinen paljastaa, voiko häneltä odottaa tulevaisuudessa enemmänkin musiikkia. Videolta voit myös opetella Mon chéri -kappaleen tanssin!

Lue myös:

    Uusimmat