Pilvi Hämäläinen tiesi heti, että hänen UMK-kappaleestaan tulee hitti: "Tämä jytisee"

Pilvi Hämäläinen paljastaa, voiko häneltä odottaa tulevaisuudessa enemmänkin musiikkia kuin UMK:ssa nähdyn kappaleen verran 3:09
Videolla Pilvi Hämäläinen paljastaa, voiko häneltä odottaa tulevaisuudessa enemmänkin musiikkia. Videolta voit myös opetella Mon Chéri -kappaleen tanssin!

Näyttelijä Pilvi Hämäläinen esitti UMK-finaalissa kappaleen Näytän sinulle taivaan. Nyt kappale julkaistaan nimellä Mon Chéri.

UMK-finaalissa Tampereen Nokia Arenalla nähtiin 10. helmikuuta mieleenpainuva ja sosiaalisessa mediassa laajasti hehkutettu väliaikashow, kun näyttelijä Pilvi Hämäläinen esitti viisukliseillä herkuttelevan kappaleensa Näytän sinulle taivaan. Hämäläinen myös juonsi artisti Benjamin Peltosen ja juontaja Viivi Pumpasen  kanssa koko finaalin. 

– Mietin heti, että joka vuosi juontajilla on ollut väliaikashow, niin kai pääsen laulamaan. Show producer Elias Koskimiehellä olikin jo mielessä biisin aihio, josta hän sitten teki minulle kokonaisen biisin. Näin biisi syntyi UMK:n ansiosta. Leo Jupiter on myös ollut tekemässä kappaletta, Hämäläinen kertoo MTV Uutisille. 

Hämäläisen esiintymisasu on suunnittelijoiden Teemu Muurimäen ja Elina Larion luomus. 

– He kutsuivat tätä asua nimellä rakkauden pörriäinen, kun siinä on sellaiset pörhäkkeet jaloissa. Muistelen, ettei siinä alun perin edes ollut siipiä, mutta sitten, kun minä ja UMK:n koreografi Reija Väre treenailimme ja hahmottelimme koreografiaa, niin ajattelimme, että pitäähän ne siivet olla. Halusimme mahdollisimman näyttävän show’n. 

Viime hetkeen asti Hämäläinen kuitenkin jännitti asun korkokenkiä. Uskaltaako hän liikkua ja tanssia niillä? 

– Minulle laitettiin vielä kahdet tavalliset sukat sukkahousujen päälle, etteivät kengät varmasti lonksu. Ei se olisi näyttänyt yhtä hienolta lenkkareilla, Hämäläinen pohti. 

Alta voit katsoa Pilvi Hämäläisen UMK-show'n.

"En muista, olenko mistään saanut noin paljon palautetta kuin tästä"

Kappaletta on hehkutettu sosiaalisessa mediassa laajasti, ja Hämäläiselle on tullut palautetta ovista ja ikkunoista. 

– En muista, olenko mistään saanut noin paljon palautetta kuin tästä. Aikoinaan, kun lauloin Putouksen 8. kauden finaalissa, niin silloinkin some räjähti. Mutta nyt se oli vielä isompaa. Mietin, että nyt jos olisi tuo kappale Spotifyssa, niin voisi tulla aika paljon kuunteluja. Niin paljon vain positiivista ja ihanaa palautetta, että pyllylleni lensin, Hämäläinen kertoi. 

Negatiivista palautetta ei ole näyttelijälle tullut suoraan laisinkaan. 

 – Tämä on niin bängeribiisi, että miksipä vihata, kun voi rakastaa. 

Kappale kulki UMK-finaalissa vielä nimellä Näytän sinulle taivaan, mutta se muutettiin yleisön reaktioiden seurauksena. Kappale lähti leviämään nopeasti TikTokissa, ja kaikki puhuivat siitä Mon Chéri -nimellä, joten kansa ikään kuin valitsi sille uuden nimen. 

Kappaleen suosion myötä se päätettiin julkaista myös Spotifyssa 23. helmikuuta.

– Olin sitä mieltä, että tämä on niin bängeri, että ihmiset tulevat tykkäämään tästä. Heti ensi hetkistä lähtien tiesin, että tämä jytisee. En ehkä tajunnut, että ihan noin paljon, mikä on tietysti todella ihanaa, Hämäläinen kertoi. 

Videolla Pilvi Hämäläinen paljastaa, voiko häneltä odottaa tulevaisuudessa enemmänkin musiikkia. Videolta voit myös opetella Mon Chéri -kappaleen tanssin!

Lue myös:

    Uusimmat