Pilasiko lentoyhtiö matkalaukkusi? Italialaisfirma kehitti omituisen bisnesidean: "Meidän laukkumme ovat jo valmiiksi kolhuilla"

Italialaisfirma myy matkalaukkuja joka ovat valmiiksi kolhuilla 0:40
Tältä jo valmiiksi kolhuilla olevat matkalaukut näyttävät.

Italialaisbrändi Crash Baggage valmistaa laukkuja, jotka on jo valmiiksi pilattu.

Yksi lentomatkalaisten yleisimpiä pelkoja on matkatavaroiden katoaminen. Omaisuuden häviämisen lisäksi moni pelkää lentoyhtiön käsittelevän arvokasta laukkua varomattomasti ja kolhivan, naarmuttavan tai jopa tuhoavan sitä lennon aikana.

Italialaisbrändi Crash Baggage on päättänyt taklata ongelman kolhimalla laukut etukäteen.

– Mikä on ensimmäinen asia, josta huolehdit, kun ostat uuden matkalaukun? Huolehdit siitä, että se menee pilalle. Siksi meidän laukkumme ovat jo valmiiksi kolhuilla, kuluneen ja romutetun näköisiä, firma kuvailee bisnestään.

Katso yllä olevalta videolta, miltä valmiiksi kolhuiset laukut näyttävät!

Kulutetulla laukulla hintaa satoja euroja

Ainakaan halvemmaksi valmiiksi kolhuisen laukun ostaminen ei tule. Kovia kokeneet veskat matkustamoon sopivassa koossa maksavat yrityksen nettisivulla 390 euroa, ja suuremmat laukut satasen enemmän.

– Crash Baggage kehottaa matkalaisia ottamaan avosylin vastaan matkatavaroiden vääjäämättömän tuhoutumisen, The Manual -sivusto kuvailee.

Laukut toimitetaan "esituhotulla" lookilla

Brändin slogan on "käsittele varomattomasti".

– Italialaisbrändin koko kokoelma toimitetaan "esituhotulla" lookilla, ja se on kulutettu tavalla, jollaisen yleensä saa aikaan vain vuosikausien matka tien päällä.

"Tiedättekö sen tunteen, kun näette uuden tuotteen ettekä tiedä..."

Crash Baggage vakuuttaa, että ulkonäöstään huolimatta kolhuiset laukut myös kestävät kovaa käsittelyä. Valmiiksi tuhotut laukut eivät kuitenkaan ole vakuuttaneet aivan kaikkia.

– Tiedättekö sen tunteen, kun näette uuden tuotteen ettekä tiedä, onko sen tarkoitus olla vitsi vai ei? Rain Noe kuvailee reaktiotaan Core77-sivustolla.Lue myös:

    Uusimmat