Vain villeimmille kanafanaatikoille: Crocs julkaisi käsittämättömät "kanakengät", jotka jopa haisevat pikaruoalta – eikä tämä ole vitsi

Crocs löi hynttyyt yhteen kanastaan tunnetun Kentucky Fried Chicken -pikaruokaketjun kanssa. Tuloksena syntyivät huikeat "kana-Crocsit"!

Miten paljon rakastat friteerattuja kanapaloja? Maailman rumimmaksi haukuttu kenkämerkki Crocs päätti antaa kansalaisille mahdollisuuden pukeutua kanastaan tutun KFC-ketjun herkkuihin. Yhtiöt yhdistivät voimansa ja loivat KFC-Crocsit.

– Peitetty kanaprinttiin ja raidalliset pohjat. Nämä tekevät totta unelmistasi, joissa olet pukeutunut ämpärilliseen friteerattua kanaa, Crocs maalailee sivustollaan.

Kengät on esitelty alun perin jo alkuvuonna 2020, mutta markkinoille ne pääsivät vasta nyt.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Jopa haisevat kanalta

Sen lisäksi, että kengät näyttävät kanalta, niiden mukana saa kaksi muistakin Crocseista tuttua kenkäkorua, jotka tällä kertaa muistuttavat friteerattuja kanapaloja.

Korut jopa haisevat kanalta, ja Crocs muistuttaakin, ettei niitä tule syödä.

"En tiennyt tarvitsevani kana-Crocseja..."

Nettikansa on kenkien suhteen jakautunut: osa ihmettelee ideaa, toiset taas lupaavat hankkia "kana-Crocsit" itselleen heti.

– Vielä ei ole myöhäistä anna tätä ideaa roskakoriin, Instagram-käyttäjä Luke vihjaa.

– Ovatko nämä totta? En tiennyt tarvitsevani kana-Crocseja, mutta tässä sitä ollaan, Twitter-käyttäjä Kass sanoo.

"En voi uskoa, että he edes tekivät nämä"

Kengät esiteltiin Paper-lehdessä. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Kengistä esiteltiin mainosvideolla myös platform-versio, joka ei kuitenkaan ilmeisesti tule myyntiin – kansalaisten pettymykseksi. Platformit luotiin taiteilijaMLMA:lle, joka esitteli niitä New Yorkin muotiviikoilla. Hupaisat kanakengät ovat kuitenkin jo herättäneet innostusta ilman paksua pohjaakin.

– En voi uskoa, että he edes tekivät nämä, kengät postissa saanut tubettajaSeth Fowler ihmetteli YouTube-videollaan.

Miehen mukaan kengät ovat täydelliset ihmiselle, joka rakastaa friteerattua kanaa. Sethin mukaan KFC:n ja Crocsien yhteistyö on niin naurettava idea, että se on jo mahtavaa.

– Ja hajustivatko he ne? Kyllä. He panivat ne tuoksumaan kanalta. En edes vitsaile!

Mainosvideo "kana-Crocseista":

Lue myös:

    Uusimmat