Mainos

Pikkupojan sydäntäsärkevä kirje joulupukille: ”Haluan vain meidän olevan iloisia jälleen"

Koulupoika ei toivo joulupukilta täksi jouluksi kuin yhtä asiaa – kotia.

Yhdeksänvuotiaan Louis Williamsin joululahjalista ei sisällä uusia leluja, vaatteita tai puhelimia. Elämänsä aikana 14 väliaikaisessa kodissa asunut poika ei toivo täksi jouluksi mitään muuta niin paljon kuin pysyvää kotia, jossa hän voisi leikkiä yhdessä äitinsä ja kahden siskonsa kanssa.

Nelihenkinen perhe on asunut maaliskuusta lähtien tavallisen olohuoneen kokoisessa asunnossa, jossa ei ole tilaa edes joulukuuselle, saati sitten leluille ja leikeille. Perhe jäi kodittomaksi vuokranmaksuun liittyneiden ongelmien vuoksi, eikä heillä ole ollut mahdollisuutta hankkia itselleen pysyvää kotii. Äiti Nicola Willims kertookin tunteneensa surua luettuaan poikansa joulupukille kirjoittaman kirjeen.

– Tunsin syyllisyyttäni luettuani kirjeen. Ei ole oikein, että ainoa, mitä hän pyytää itselleen on koti. Kukaan ei pyytänyt häntä kirjoittamaan sitä, se on vain kaikki, mitä hän haluaa. Hänellä on ollut 14 eri kotia eikä yhtään, jota hän olisi voinut kutsua todelliseksi kodikseen, kahta työtä paraikaa perheensä eteen tekevä Williams kertoo.

– Nähtyäni, mitä muut lapset toivovat, tämä särki sydämeni, äiti lisää.

"Voisinko saada täksi jouluksi loppuelämän kodin"

Louis oli kirjoittanut joulupukille sen jälkeen, kun ahtaiden elinolojen aiheuttama stressi sai hänet pyörtymään kesken koulupäivän.

"Joulupukki, voisinko saada täksi jouluksi loppuelämän kodin. En halua yhtään uusia leluja, haluan vain vanhat leluni, jotka ovat nyt säilytyksessä. Haluaisin oman lego-makuuhuoneen, jossa olisi pöytä, jossa niitä voisi rakentaa. Kaikki meistä ovat surullisia asuessaan täällä, ja haluan vain meidän olevan iloisia jälleen. Kiitos ja ihanaa joulua, rakkaudella Louis Williams."

Toivotaan, että pojan harras toive käy toteen. Jos ei vielä täksi jouluksi, niin toivottavasti edes ensi vuoden aikana. 

Lähde: TheSun  

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.