Mainos

Pikkupoika kirjoitti koskettavan toivomuskirjeen: ”Rakas joulupukki, en halua mennä ja elää enkelien kanssa”

Vaikeaa epilepsiaa sairastavan pikkupojan suurin toive täksi jouluksi on, että hän saisi elää yhdessä perheensä, ei enkeleiden kanssa. 

Moni lapsi toivoo tänäkin vuonna joululahjaksi nukkeja, pelejä ja urheiluvälineitä, mutta ei nuori Billy Caldwell. Pikkupoika toivoo joulupukille kirjoittamassaan kirjeessä ainoastaan sitä, että hän saisi elää. 

Toivotaan, että niin joulupukki kuin lääkäritkin tekevät kaikkensa toteuttaakseen tämän vakavasti sairaan pojan ainoan joululahjatoiveen. 

Poika uskoo, että hänen tulevaisuutensa on joulupukin käsissä 

Caldwell kärsii vaikeasta epilepsiasta, mikä tarkoittaa sitä, että epileptisiä kohtauksia ei ole mahdollista hallita lääkkeillä. Poika sai diagnoosin kaksivuotiaana, jolloin lääkärit ennustivat pojan selviytymismahdollisuudet hyvin heikoiksi. Mutta nyt, yhdeksän vuotta myöhemmin poika taistelee edelleen sitkeästi henkensä puolesta.

Irlannissa asuva poika on tällä hetkellä hoidettavana Yhdysvalloissa, jossa hänelle suoritettavan aivoleikkauksen toivotaan pelastavan hänen henkensä. Vaikka poika onkin joutunut sairaalaan kauaksi kotoaan, hän ei ole antanut itsensä lannistua. Sinnikäs poika päätti nimittäin kirjoittaa kirjeen joulupukille, jossa hän esitti täksi jouluksi aivan erityislaatuisen toiveen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Rakas joulupukki, en halua mennä ja elää enkelien kanssa. Haluan pysyä täällä äitini ja isoveljeni kanssa, poika kirjoittaa toivomuksessaan.

Toivottavasti pojan toive toteutuu, sillä lääkäritkin ovat edelleen epävarmoja pojan tulevaisuudesta. Tulevien leikkausten pelätään aiheuttavan puheen- ja muistinmenetystä. Jos aivojen vaurioita ei korjata, ne saattavat puolestaan aiheuttaa kouristuksia, joilla voi olla peruuttamattomat seuraukset.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Se on uuvuttavaa ja pelottavaa. Billy tietää, että hän on vaikeuksissa, vaikka kaikki hänen ympärillään ovat niin toiveikkaita, pojan äiti kertoo.

Äiti toivoo, että lääketieteellinen ihme pelastaisi hänen poikansa hengen. Poika on sen sijaan vakuuttunut siitä, että hänen tulevaisuutensa on joulupukin käsissä.

***

3:04

Lähteet: Belfastlive, JustGiving 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.