Mainos

Vakavasti sairas pikkutyttö kirjoitti koskettavan kirjeen lääkärilleen: "En tiedä, olisinko täällä tänään ilman apuasi"

Vakavasti sairas pikkutyttö toivoo joululahjaksi vain yhtä asiaa – uusia keuhkoja. 

Kymmenvuotiaalle Elle Grace Morrisille diagnosoitiin harvinainen monielinsairaus kystinen fibroosi jo lapsuudessa. Viime jouluna tytön perheelle kerrottiin, että tyttö ei tulisi elämään vuottakaan ilman keuhkosiirrännäistä. Kiitos lääkäri Jayaramin ja hänen tiiminsä, tyttö on edelleen elossa, vaikka uusia keuhkoja ei ole vieläkään löytynyt.

Vaikka tytön vuosi on ollut täynnä sairaalakäyntejä ja lääkityksiä, hän on kiitollinen lääkärilleen kaikista niistä asioista, joita hän on tytön eteen tehnyt. Kiitoksena avusta ja uudesta mahdollisuudesta, tyttö kirjoitti lääkärilleen kiitoskirjeen, jonka sisältö sai lääkärin puhkeamaan kyyneliin. 

Lääkäri on ollut tytön elämässä lähes 10 vuotta

Kun tyttö sai tietää joutuvansa elinsiirtojonoon, hän loi itselleen kymmenen kohdan listan asioista, jotka hän halusi vuoden sisällä toteuttaa. Tulevaisuudestaan epätietoinen Elle halusi muun muassa viettää päivän prinsessana ja kuvata musiikkivideon. Nämä asiat hän myös toteutti. 

– Olen yrittänyt elää jokaisen päivän täysillä ja olen tehnyt siistejä juttuja, Elle kertoo kampanjavideolla, jolla halutaan tukea kystisesta fibroosista kärsivien elämää.

– Vaikka tämä on ollut mahtavaa, olen silti peloissani tiedosta, etten ehkä saa koskaan keuhkoja, joita tarvitsen elääkseni pitkän elämän.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Tyttö kertoo, että vaikka epätietoisuuden kanssa eläminen on ollut rankkaa koko heidän perheelleen, lääkäri Jayaram on tukenut heitä parhaalla mahdollisella tavalla. Sama lääkäri on hoitanut tyttöä siitä lähtien, kun tytölle diagnosoitiin havinainen sairaus 15 kuukauden iässä.

Tyttö halusikin kiittää lääkäriään kaikista niistä asioista, joita tämä on tytön eteen kaikkien näiden vuosien aikana tehnyt. Cystic Fibrosis Trust’s -kampanjaa varten kuvatulla videolla selviää, kuinka liikuttava hetki kirjeen antaminen oli sekä tytölle että lääkärille. 

– En tiedä, olisinko täällä tänään ilman apuasi, tytön kirjoittamassa viestissä kerrotaan.

Videolla liikuttunut lääkäri kiittää tyttöä ja lupaa pyytää joulupukilta hänelle uusia keuhkoja. Toivotaan, että videon tai joulupukin avulla uudet keuhkot löytyvät, ennen kuin on liian myöhäistä.

***

3:04

Lähde: TheSun 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.