Vanhemmat saivat kuulla, että 1-vuotiaalla on enää viikkoja elinaikaa – näin he käyttävät ajan: "Kaikki asiat, joita uskoimme tekevämme hänen kanssaan..."

Isä auttoi lapsensa maailmaan hotellin parkkipaikalla 1:52
Amerikkalaisisä auttoi vaimonsa synnytyksen läpi parkkipaikalla Milwaukeessa, Wisconsinissa, kun vauva ei malttanut odottaa sairaalaan asti! Puhelimen päässä avusti hätäkeskuspäivystäjä.

Vuoden ikäinen Brice-poika on vakavasti sairas, ja hänelle on annettu vain viikkoja elinaikaa. Perhe yrittääkin nyt kokea Bricen kanssa elämykset, joihin ei välttämättä enää tule tilaisuutta.

Lapsen saaminen oli Christine ja Chris McArdlelle unelmien täyttymys. Nyt amerikkalaisperhe kuitenkin joutuu käsittelemään lapsensa menettämistä, kertoo CBS.

Perheen vuoden ikäinen Brice-poika on vakavasti sairas, eivätkä lääkärit ole antaneet perheelle toivoa. Lapsella on harvinainen aivosyöpä, jota leikkaukset ja muut hoidot eivät ole onnistuneet parantamaan. Brice sai diagnoosin jo yhdeksän kuukauden iässä, ja nyt hänelle on annettu vain viikkoja elinaikaa.

Päättivät elää jokaisen hetken poikansa elämää juhlistaen

Vaikka tieto Bricen tilasta oli musertava, vanhemmat tekivät päätöksen: he viettäisivät lapsensa jäljellä olevat elinviikot mahdollisimman positiivisesti. He loivat toivelistan asioista, joita haluaisivat Bricen kokevan.

– Saimme uutisen, että kaikki on nyt tässä, ja molemmat teimme päätöksen, ettemme mene töihin. Aiomme viettää jokaisen hetkemme valveilla pojan kanssa ja luotamme Jumalaan, Chris sanoo.

Kokenut jo useita elämyksiä

Perhe on saanut lahjoituksena rahaa läheisiltään ja työtovereiltaan, jotka ovat myös tehneet vanhempien vuoroja töissä.

Brice onkin jo kokenut paljon: hän on päässyt perheensä kanssa kiertelemään yksityisesti Mall of Americaa, yhtä Yhdysvaltain suurimmista kauppakeskuksista; lapselle on lisäksi kiinnitetty muistokyltti ostoskeskuksen seinään. Brice on myös käynyt karusellissa, uimassa, eläintarhassa, tiedemuseossa, junamuseossa ja esiintynyt jopa televisiossa.

Perhe huomauttaa, ettei toivelista tarkoita, että he ovat luopuneet toivosta; sen sijaan he haluavat käyttää lääkäreiden antaman ajan eläen poikansa kanssa täysipainoisesti.

Brice ja vanhemmat esiintyivät myös mediassa. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Kaikki asiat, joita uskoimme tekevämme hänen kanssaan..."

Christinen mukaan hän tekee nyt poikansa kanssa asioita, joihin uskoi saavansa enemmän aikaa.

– Kaikki samassa 4–12 viikon jaksossa. Kaikki asiat, joita uskoimme tekevämme hänen kanssaan, kun hän on taapero, ne haluamme nyt tehdä, äiti kuvailee.

Vaikka tulevaisuus on synkkä, oman pojan läsnäolo tuo vanhemmille suurta iloa.

– On mahdotonta olla surullinen lapseni läsnä ollessa, hän on niin iloinen. Aina, kun pitelen häntä tiukasti, ajattelen, että paina tämä hetki ylös mieleesi, muista tämä hetki, Christine jatkaa.

Lue myös:

    Uusimmat