Älä hävitä pikkuesineitä! Matkustamisesta helpompaa näillä vinkeillä

Matkustaminen on toki hauskaa, mutta pakkaaminen välttämättä ei. Lue, miten saat järjestettyä mukaan otettavat pikkuesineet helpommin laukkuun.

Lähdössä reissuun? Jotta pakkaamisesta tulisi helpompaa ja mukavampaa, kokeile seuraavia niksejä. Tarvitset vain tavaroita, jotka luultavasti jo kodistasi löytyvätkin.

Suojelet tavaroitasi, säästät aikaa ja vältyt matkaa edeltävältä luhistumiselta pakatessasi.

1. Suihkumyssy suojaa vaatteita

Ennen kuin laitat likaiset kenkäsi kassiin, suojaa ne muovisella suihkumyssyllä. Näin vaatteesi säilyvät puhtaina.

2. Pilli suojaa kaulakorua

Ohut kaulaketju pysyy matkassa mukana solmuttomana, kun pujotat sen pillin läpi ja laitat kiinni.

3. Pillerirasia pitää korut tallessa

Pienet sormukset on liiankin helppo kadottaa matkustaessa. Jotta pitäisit ne ja muut pienet korut tallessa, käytä pillerirasiaa korujen säilytykseen.

4. Silmälasikotelo pitää laturit tallessa

Puhelimen, tabletin ja partakoneen laturit pysyvät tallessa, kun sujautat ne silmä- tai aurinkolasikoteloon turvaan. Näin ne kulkevat matkassa hyvinkin vaivattomasti.

5. Järjestele korvakorut nappeihin

Kaikilta löytyy laatikoista turhanpäiväisiä varanappeja, jotka voi laittaa hyvään käyttöön. Pujota korvakorut napinreiästä kiinni ja sulje takaosalla ja korvikset kulkevat kätevästi napeissa mukana. Valitse mahdollisimman iso ja värikäs nappi, niin korvikset eivät taatusti katoa.

6. Patakinnas suojaa hiuslaitteet

Jos suoristat hiuksesi juuri ennen lähtöä ja heität vielä lämpimän suoristusraudan matkalaukkuun, ovat katastrofin ainekset valmiit. Laita rauta sen sijaan patakintaan sisään ennen laukkuun laittamista.

7. Vanupuikot jemmaan tyhjään pilleripurkkiin

Kun lääkkeet on syöty, älä heitä purkkia pois. Purkin koosta riippuen sinne voivat mahtua niin vanupuikot, meikkisiveltimet, hammastikut tai muut pienet tarvikkeet.

8. Roskapussi pyykeille

Kun pakkaat laukkuasi, ota tyhjä roskapussi mukaan. Kun palaat kotiin, pussi onkin täynnä likaisia vaatteita, jotka voit viedä suoraan pesuun. Helppoa!

Lähde: BrightNest

Lue myös:

    Uusimmat