Pihalla käyskennellyt outo olento hämmentää – mikä eläin tallentui texasilaisnaisen kameraan?

Texasilaisnaisen kameraan tallentui mystinen eläin. 

Texasilainen Tina Kahlig jakoi Facebook-tilillään kuvia kameralleen tallentuneesta eläimestä. Oudosta näystä uutisoi muun muassa KENS 5 ja People. Kahlig kertoi KENS 5 -uutisasemalle olleensa shokissa eläimen nähtyään.

– Olin sisällä, ja katosin pihalle, ja näin eläimen siellä ja ajattelin, että "vau, mikä tuo on?" Kahlig kertoi.

Hill Country Villagessa asuva Kahlig sanoo seuranneensa eläimen kulkua pihalla. Rusehtava, nelijalkainen olento pysähtyi syömään marjoja ennen katoamistaan.

Kahlig sai napattua kuvia mystisestä hahmosta. Eläin on aiheuttanut paljon arvauksia. Onko se puuma, kojootti vai koira? 

Jotkut ovat vitsailleet hahmon olevan kuuluisa chupacabra – taruista tuttu terävähampainen hahmo, jolla on punaiset, kiiluvat silmät.

Mikä kuviin sinun mielestäsi on tallentunut?

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Koira tai kojootti?

Viranomaiset kertoivat KENS 5 -uutisasemalle, että paikallinen legenda kertoo vanhasta puumasta, joka kuljeskelee alueella. Eläintä ei kuitenkaan koskaan ole saatu tallennettua kameraan.

Rachel Malstaff San Antonion eläintarhan nisäkäsosastolta kuitenkin arvelee KENS 5:lle kyseessä olevan koira tai kojootti. Myös kaksi eläintarhan eläinlääkäriä oli samaa mieltä. Heidän mukaansa koira voisi kärsiä jonkinlaisesta ihosairaudesta. 

Texasissa bongattu aiemminkin outoja hahmoja

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Texasissa on bongattu outoja olentoja. Vuonna 2022 texasilaisen eläintarhan valvontakameraan tallentui hyvinkin outo hiippari. Tallenteen näet alta.

Eläintarhan liepeillä kuvattiin ”ihmissusi” 1:59
Aamuyöllä 21. toukokuuta vuonna 2022 texasilaisen Amarillo Zoo -eläintarhan valvontakameraan tallentui varsin hämmentävä näky: joku tai jokin hiippaili eläintarhan aidan liepeillä. 

Lähteet: People, KENS 5, Indy100, New York Post

Lue myös:

    Uusimmat