Mitä australialaisperheen rantakuvan taustalla lymyää? Hyytävä yksityiskohta jakaa mielipiteitä

Tammikuussa Australiassa napattu kuva puhuttaa jälleen. Lymyileeko perhekuvan taustalla hai?

Eräs australialaisperhe kauhistui katsoessaan rannalla nappaamaansa kuvaa tarkemmin aiemmin tänä vuonna. 

Melbournen rannikolla, Carrum Beachilla, tallennettu otos on jo tammikuiselta rantapäivältä, mutta se on saanut hiljattain uutta huomiota niin sosiaalisessa mediassa ja sitä kautta uutissivustoillakin. 

Pelastus- ja etsintäryhmä SES Chelsean jakamasta kuvasta uutisoivat muun muassa LADBible, Mirror ja Edinburgh Live. Näetkö kuvassa hain?

Näetkö sinä hain kuvassa? Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Pelastusryhmä kertoi tammikuisessa julkaisussaan ilmoittaneensa aiemmin haihavainnosta. Myöhemmin ryhmä oli saanut viestin perheeltä, joka oli ollut Carrum Beachilla aiemmin samana päivänä, kun haihavainto oli tehty. Kuvassa näkyvän miehen kumppani oli ottanut kuvia perheen pienimpien ensivierailusta rannalle.

– Myöhemmin, kun he saapuivat kotiin ja katsoivat kuvia, he huomasivat [kuvassa] jotain matalikossa, juuri heidän takanaan , oliko tämä meidän haimme? julkaisussa pohditaan.

Julkaisun kirjoittanut pelastusryhmään kuuluva henkilö toteaa, ettei itse ollut varma näkemästään, joten hän kysyi muiden asiantuntijoiden mielipidettä. Asiantuntijat eivät kuitenkaan ole osanneet vahvistaa näkemäänsä.

– He olivat kaikki samaa mieltä siitä, että vaikka he eivät voi vahvistaa, että se on hai, he eivät voi sanoa, että se ei olisi.

Julkaisussa todetaan, ettei perhe itsekään ole varma, mitä kuvassa näkevät, ja kansalaisilta pyydetäänkin ajatuksia siitä, mikä kuvassa näkyvä hahmo voisi olla, jos ei hai.

Julkaisuun tulleissa kommenteissa mielipiteet vaihtelevat puolesta ja vastaan. Toisten mielestä kyseessä voisi hyvinkin olla hai, joidenkin mielestä muutkin rannalla olijat olisivat kyllä havainneet rantavedessä lymyilevän eväkkään.

– Luulen, että tuo koira olisi reagoinut, arveli eräs kommentoija. 

Varmaa vastausta tapaukseen ei saatu.

Katso myös: Tällä videolla rannan tuntumassa lymyilevän hain tunnistaa selvästi

Hai vaani naista rannan tuntumassa – tilanne tallentui dronelle: ”Jatkoin kuvaamista, vaikka tärisin kauttaaltaan” 1:34
Hai vaani naista rannan tuntumassa – tilanne tallentui dronelle.

 

Lue myös:

    Uusimmat