Mainos

Pietarsaaren rengasliikkeen syttymissyy epäselvä

Poliisi on selvittänyt maanantai-iltana alkanutta rengasliikkeen paloa Pietarsaaressa. Palon eteneminen on saatu selvitettyä erittäin tarkasti.

Syttymissyy on epäselvä, mutta mahdollinen rikos on pystytty poissulkemaan . Tämän lisäksi on lähes 100 %:n varmuudella on voitu poisulkea mahdollinen sähkövika.

Edelleen on kuulustelujen perusteella selvinnyt, että palo on alkanut rakennuksen keskivaiheilta rengashallin puolelta, ja tätä tukee myös paikalla suoritettu tekninen tutkinta.

Hallissa on työskennelty maanantaina aivan normaalisti, ja viimeiset työntekijät ovat poistuneet noin klo 17.00 aikaan. Hälytys on tullut Aluehälytyskeskukselle klo 19.23. Koska tuho on ollut täydellinen, on tekninen tutkinta erittäin vaikeaa ja jopa mahdotonta.

Rakennuksessa räjähti melko pian palomiesten paikallesaavuttua erittäin voimakas palokaasuräjähdys, jonka kälkeen palo levisi kauttaaltaan koko rakennukseen. Vahingot markkamääräisesti arvioituna huomattavat. Asianomistajia on poliisi kirjannut tähän mennessä 37. Esimerkiksi kahdeksan autoa paloi kokonaan sekä usean eri firman autonrenkaat, jotka olivat rakennuksessa säilytyksessä.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.