Pidätkö tulisesta ruoasta? Tämän se voi kertoa seksielämästäsi

Tulista ruokaa, tulinen seksielämä? Niin ainakin väittää tuore kysely.

Rakastatko tulista ruokaa? Jos näin on, voi hyvinkin olla, että myös vällyjesi välissä käy vilske. Tällaiseen yhteyteen viittaa ainakin tuore kysely.

OnePoll-yrityksen välityksellä chilikastikebrändi El Yucatecon teettämä kysely otti selvää 2000 amerikkalaisen makuaistista ja tulisen ruoan mieltymyksistä ja vertaili vastauksia niitä elämäntyyliin ja persoonallisuuteen. 

Seksiä ja seikkailunhalua

Ne kyselyyn vastanneet, jotka kertoivat pitävänsä tulisesta ruoasta, harrastivat myös seksiä enemmän kuin ne, jotka kertoivat, etteivät pitäneet mausteisesta ruoasta.

Tulisesta ruoasta pitävät kertoivat harrastavansa seksiä keskimäärin 5,3 kertaa kuussa, kun hillitymmistä mausteista pitävien vastaava luku oli 3,2.

Tulisesta ruoasta pitävät olivat kyselyn perustella sänkyleikkien lisäksi myös muutoin seikkailunhaluisempia, sillä he todennäköisimmin kertoivat pitävänsä myös vuoristoradoista, äänekkäästä musiikkista ja kovaa ajamisesta. Lisäksi he kertoivat matkustaneesta Yhdysvaltojen ulkopuolelle 45 prosenttia todennäköisemmin  kuin muut. Todennäköisyydet olivat myös vahvemmin sen puolella, että chilin ystävät olivat harrastaneet laskuvarjohyppyä, koskenlaskua ja sukellusta.

Mausteisen ruoan ystävät olivat myös kuusi kertaa todennäköisemmin kokeilleet benji-hyppyä, tosin luku oli vain 12 prosenttia, kun se oli 2 prosenttia niiden kohdalla, jotka eivät pitäneet tulisuudesta ruoassaan.

Chilikastikebrändin teettämän kyselyn mukaan mausteisesta ruoasta pitävät kokivat olevansa myös sosiaalisempia ja ekstrovertimpejä luonteeltaan kuin ne, jotka halusivat lautaselleen hillittymmän makuista ruokaa.

Lue myös:

    Uusimmat