7:31

Haluatko tuntea olosi seksikkääksi ja itsevarmaksi? Siinä tapauksessa, valitse lasiisi näitä juomia!

Tutkimuksen mukaan väkevien alkoholien, kuten ginin ja vodkan nauttiminen voi muuttaa olosi hetkessä seksikkäämmäksi. Asialla on kuitenkin myös kääntöpuolensa. 

VIDEO: Huomenta Suomen vieraana Arctic Blue Ginin brändijohtaja Mikko Spoof ja mestaritislaaja Asko Ryynänen.

BMJ Open -julkaisussa esitellyn tutkimuksen mukaan erilaisten alkoholijuomien nauttiminen vaikuttaa paljon siihen, kuinka seksikkääksi olosi tunnet. Parhaita valintoja oman seksikkyyden kasvattamiseksi ovat tutkimuksen mukaan gini, vodka ja rommi. 

Lontoolaistutkimukseen osallistui lähes 30 000 iältään 18–34-vuotiaista ihmisistä yhteensä 21 eri maasta. Osallistujien tuli kuvailla tunteitaan ja käytöstään adjektiivein erilaisten alkoholijuomien nauttimisen jälkeen.

Itsevarmuutta, mutta myös aggressiivisia tunteita

Yli 40 prosenttia osallistujista koki seksikkyytensä lisääntyneen juuri ginin, vodkan ja rommin nauttimisen jälkeen. Viiniä nauttineista vain 25 prosenttia tunsi itsensä seksikkääksi, oluen kohdalla seksikkääksi olonsa kuvaili vain joka viides.

Seksikkään olon lisäksi ginin puolesta puhuu myös Britannian astmaliiton tekemä selvitys, jonka mukaan tietyt alkoholijuomat voivat pahentaa allergiaoireita. Gini kuuluu niiden juomien joukkoon, joita allergisetkin voivat nauttia hyvillä mielin. 

Gini saattaa olla hyvä valinta myös siinä mielessä, että yli puolet vastaajista kertoi punaviinilasillisen paitsi rentouttavan, myös aiheuttavan väsymystä. Punaviini ei siis välttämättä ole paras valinta silloin, jos tarkoituksenasi on pysyä hereillä ja vakuuttaa kanssaihmiset seksikkyydelläsi.

Kannattaa kuitenkin tiedostaa, että vaikka väkevät alkoholit yhdistettiinkin tutkimuksessa itsevarmuuteen ja seksikkyyteen, niiden todettiin herättävän juomista myös eniten aggressiivisia tunteita.

Lähde: GoodToKnow

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja