Poimi vinkit siihen, kuinka sydänystävällisiä ja herkullisia valintoja on helppo tehdä ruoanlaitossa myös silloin, kun arjen kiireet eivät ohjaa päivien rytmiä!
Korvaa perinteinen voi terveellisellä Benecol-yrttilevitteellä
Benecol
2–3 herkuttelijalle:
50 g Benecol Maistuva -levitettä –
tai
Benecol 35% kevyt kasvirasvalevitettä
tuoretta persiljaa ja ruohosipulia
jauhettua mustapippuria
Lisäksi:
1 nippu tuoretta parsaa
loraus sitruunamehuaPilko persilja ja ruohosipuli hienoksi silpuksi ja sekoita yritit ja Benecol-levite seokseksi pienessä kulhossa. Lisää seokseen hieman jauhettua mustapippuria oman makusi mukaan. Laita valmis yrttilevite jääkaappiin odottamaan siksi aikaa, kun valmistat parsat.
Huuhtele parsat ja leikkaa varsien päästä valkoinen osa pois. Keitä parsoja hiljalleen kiehuvassa vedessä noin 5 minuuttia kunnes ne ovat kypsiä. Valuta tämän jälkeen vesi pois ja laita parsat tarjolle lautaselle.
Ota yrttilevite jääkaapista ja laita sitä noin lusikallinen parsojen päälle. Purista päälle sitruunasta mehua ja kruunaa annos mustapippurilla.


