Petteri Sihvonen antoi palaa SM-liigaseura Ilveksen otteista – nyt tilanne on muuttunut: "En vedä koko kritiikkiäni pois"

22:11
Liigaviikko: SM-liigassa puhuttavat päähän kohdistuneet taklaukset ja nuorten pelaajien kohtelu – voittaako Nokia Arenan avausottelun Ilves vai Tappara?

Jääkiekon SM-liigassa Tampereen seurat Ilves ja Tappara hyppäävät ensimmäistä kertaa upouudelle Nokia Arenalle. Perjantain kiekko-ottelussa mielenkiintoa riittää myös areenan keskipisteen tapahtumissa eli itse pelissä. MTV Urheilun asiantuntijan Petteri Sihvosen mukaan Tappara ja Ilves ovat pystyneet kehittämään peliään. Sihvonen ei kuitenkaan täysin vetäydy antamastaan Ilves-kritiikistään.

Tappara ja Ilves ovat tällä hetkellä sarjataulukon keskivaiheilla. Erityisesti Tappara on pystynyt tekemään pientä nousua hitaan alkukauden jälkeen.

MTV Urheilun jääkiekkoasiantuntija Petteri Sihvonen pitää Tapparaa pienoisena ennakkosuosikkina perjantain Nokia Arena -avauksessa, vaikka Ilves on vienyt viime aikojen paikallisotteluita.

Sihvonen näkee, että Tapparan lisäksi myös Ilves on pystynyt viemään peliään eteenpäin. Aiemmin Sihvonen antoi Ilvekselle kovasti pyyhkeitä sen pelin sisällöstä ja sisällöttömyydestä.

Jouko Myrrä ei ole pelin valmentaja. Joukkue aistii sen, kun peliä muutetaan otteluiden sisällä, Sihvonen sanoi lokakuussa Liigaviikko-ohjelmassa.

Entäpä nyt?

– Ei, kaikki ei ole hyvin. En vedä koko kritiikkiäni pois. En missään nimessä, Sihvonen vastaa.

– Onko tämmöinen puoliorganisoitu flowlätkä sellainen pelitapa, näillä pelaajilla, että sillä voisi taistella mestaruudesta? Voiko sillä mennä isoveljen Tapparan ohi esimerkiksi tällä kaudella? Olen hyvin skeptinen sen suhteen. Tohdin edelleen sanoa, että olisi parempi valmentaa niin, että heidän pelinsä olisi todella organisoitua taitolätkää kuin että se olisi puoliorganisoitua, mitä se nyt on, Sihvonen jatkaa.

Lisää Nokia Arenan avausottelun ennakointia jutun yläreunan videolla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja