Petteri Pennasen ulosajo kuumensi tunteet – "Ihan järjetöntä"

Katso tästä Tulosruudun Veikkausliiga-juttu – KuPS aiheutti HJK:lle kauden ensimmäisen tappion.

Ilves-kapteeni Petteri Pennasen ulosajo kuohutti tamperelaisjoukkueen tunteita perjantain 1–2-kotitappiossa AC Oulua vastaan.

Pennanen menetti pallon hyökkäysalueella Rasmus Karjalaiselle 86. minuutilla, lähti tavoittelemaan sitä liukutaklauksella takaapäin ja näytti osuvan samalla Karjalaiseen.

Muutaman metrin päästä tilanteen nähnyt päätuomari Dennis Antamo ei epäröinyt hetkeäkään, vaan veti välittömästi punaisen kortin takataskustaan.

Useampikin tamperelaispelaaja haki vielä ottelun jälkeenkin vastauksia Antamolta.

– Mun mielestä ihan järjetöntä, että punainen tuli. Kysyin Antamolta, niin se sanoi, että selvä punainen. Ettei ollut muuta mahdollisuuttakaan, Ilves-vahti Otso Virtanen sanoi.

– (Rasmus) Karjalainenkin kuului sanovan, että ei siinä ollut oikein mitään. En tiedä.

Virtasta sapetti luonnollisesti myös käytännössä ottelun viimeisellä sekunnilla syntynyt vieraiden Otso Liimatan 2–1-voittomaali.

– Viimeinen tilanne, ja me oltiin jo lähdössä koppiin joukkueen kanssa. Kun katsoo videolta, se on ihan kauhean näköistä. Meidän jätkät eivät liikkuneet mihinkään. Oltiin kuin paska tatissa, Virtanen tuhahti.

AC Oulun 1–1-tasoituksen iski ensimmäistä kertaa tällä kaudella avaukseen noussut ex-Ilves-hyökkääjä Niklas Jokelainen, joka rokotti entistä työnantajaansa Ratinassa kahdesti myös viime kesänä.

– En tiedä, onko siinä mitään. Ainakin täällä on hyvä kenttä, hyvä pelata futista alkukaudestakin, Jokelainen sanoi.

Voittomaalin iskenyttä 18-vuotiasta Liimattaa Jokelainen kehui estoitta.

– Otso on aivan huikea pelaaja. Toivottavasti saadaan nauttia hänestä täällä vielä pitkään, mutta se on aika epätodennäköistä.

Lue myös:

    Uusimmat