Ilveksen avausvoitto Tammelan stadionilla valui karulla tavalla käsistä

Tammelan uuden jalkapallostadionin ensi-ilta päättyi melkoiseen draamaan ja hurjaan vihellyskonserttiin lauantaina Tampereella.

Kotijoukkueen pelaajat ja kannattajat ehtivät jo juhlia 1–0-voittoa riehakkaasti, ennen kuin totuus iski vasten kasvoja. Ottelu päättyi 0–0-lukemiin.

Ilveksen Santeri Haaralan kulmapotku painui suoraan FC Lahden maaliin erotuomarin antamalla lisäajalla, mutta tuomarit näkivät kotijoukkueen Juhani Pikkaraisen rikkoneen lahtelaismaalivahti Osku Maukosta.

– En ole nähnyt vielä uusintaa, mutta minun mielestäni ainakin Lahden kaveri (Matias Vainionpää) on minussa kaksin käsin kiinni, Pikkarainen kertasi.

– Yritin vain päästä siitä (Vainionpäästä) eroon, ja se tönäisi minut niiden maalivahtia päin. Ensinäkemältä ei ikinä virhe, mutta ei sille enää mitään voi.

Ilveksen päävalmentaja Joonas Rantanen mietti puolestaan pitkään, miten sanansa asettelisi.

– Minä näin, että pallo meni maaliin. Ne kuvakulmat mitä näin, niin en nähnyt meidän pelaajan rikettä, Rantanen sanoi lopulta.

Uuden Tammelan stadionin ensi-iltaa oli saapunut seuraamaan 4 779 katsojaa. Tunnelma oli kauden avausotteluksi erinomainen, kiitos tiiviin stadionin ja äänekkäiden kannattajaryhmien.

– Ei paljon parempaa voi Suomessa olla kuin tämä. On tämä semmoinen hornankattila, kun fanit pitävät ääntä. Meidän on hyvä rakentaa tästä kunnon pyhättöä, Pikkarainen sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat