Petipuuhat päättyivät verisesti – vagina "puraisi" penistä: "Ihan kuin se olisi kasvattanut hampaat"

Pieleen mennyt leikkaus kostautui hyvin kivuliaalla tavalla kesken yhdynnän.

Englantilainen yhden lapsen äiti, Theresa Bartram, 50, alkoi kärsiä synnytyksen jälkeen virtsankarkailusta, mikä johti epävarmuuteen makuuhuoneessa. Bartram ei ollut harrastanut seksiä seitsemään vuoteen, kun hän viimein pääsi leikkaukseen, jonka tarkoituksena oli estää virtsankarkailu.

Operaatiossa virtsarakon kaulan seutua kohotettiin asettamalla verkkomainen nauha virtsaputken alle.

Operaatio onnistui ja Bartram pääsi jälleen seksin makuun. Kaksi vuotta leikkauksen jälkeen, vuonna 2009, kävi kuitenkin jotain karmivaa. Seksisessio miesystävän kanssa päättyi nimittäin yllättäen – ja hyvin verisesti.

– Ihan kuin se olisi kasvattanut hampaat, Bartram sanoi The Sunin haastattelussa alapäähänsä viitaten.

Seksikumppanin penis oli aktin jäljiltä Bartramin mukaan kirkkaanpunainen ja tihkui verta. Myös lakanat olivat veressä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Suhde päättyi eroon

Bartram oli vakuuttunut, että onnettomuus johtui leikkauksen aikana hänen sisälleen laitetusta verkosta. Lääkäri kuitenkin vakuutti kerta toisensa perään, että kaikki oli hyvin.

Naisen mukaan miesystävä pelkäsi seksiä tapahtuneen jälkeen. Pariskunta välttelikin seksiä aikansa päättäen lopulta erota puolen vuoden päästä tapahtuneesta.

Jälleen kerran brittinaisen itsevarmuus oli kokenut kolauksen. Ja jatkuvasti hän oli huolissaan verkosta alapäästään.

Vasta vuonna 2015, kun alapään oireet alkoivat näkyä oikein kunnolla, hänet otettiin vakavasti ja tutkittiin perusteellisesti. Naisen sisällä verkko oli syöpynyt vaginaseinämän läpi aiheuttaen infektion ja verenmyrkytyksen. Se päätettiin poistaa välittömästi.

Nainen sai kuulla, että verkko oli alunperinkin asetettu liian alas. Hiljalleen kovettunut verkko tuntui kuin teräviltä hampailta, jonka vuoksi se oli repinyt palan pois Bartramin ex-poikaystävän peniksestä.

"Se on pilannut elämäni"

Bartram ei pysty pidättämään virtsaansa enää lainkaan ja alapää on täysin tunnoton. Hän pelkää elävänsä selibaatissa lopun ikäänsä.

– Minulle sanottiin, että tämä yksinkertainen operaatio parantaisi virtsankarkailun ja antaisi minulle itseluottamusta makuuhuoneessa, mutta se on pilannut elämäni.

– Se teki vaginastani tappavan, ja pakotti minut elämään selibaatissa, nainen tuskailee.

***

Virtsankarkailu on vaiettu vaiva 24:53

Lue myös:

    Uusimmat