Vibraattori päätyi seksin aikana yllättävään paikkaan – kokenut lääkärikin hämmästyi: "En ole koskaan urani aikana nähnyt mitään vastaavaa"

Vibraattori päätyi seksileikkien seurauksena virtsarakkoon. Aiheesta kertoo muun muassa News.com.au-sivusto.

Yhdysvaltalaisnainen joutui kirurgiseen operaatioon, kun minikokoinen vibraattori oli päätynyt hänen virtsarakkoonsa. Nimettömänä pysyttelevä nainen kertoi arizonalaiselle CBS KMOV4 -tv-asemalle, että tapaus sattui aiemmin tässä kuussa.

Kova kipu ja värinää

Naisen mukaan kyseessä oli Crave-nimisen yhtiön valmistama Vesper Vibrator Necklace -vibraattori. Vibraattori oli noin yhdeksän ja puoli senttimetriä pitkä ja läpimitaltaan vähän yli sentin. Sitä voi käyttää myös kaulakoruna, ja niin nainen oli tehnytkin ollessaan illalla treffeillä poikaystävänsä kanssa. Myöhemmin yöllä seksilelu oli otettu mukaan sänkypuuhiin.

Nainen kertoi käyttäneensä sitä vain ulkoisesti, kuten ohjeissa sanottiin. Yhtäkkiä hän kuitenkin tunsi kovaa kipua eikä löytänyt vibraattoria enää mistään.

– Liikahdin ja tunsin yllättäen kovaa kipua. 

Hetken kuluttua pariskunta tajusi, että jokin oli pahasti pielessä. Nainen nimittäin tunsi, kuinka vibraattori alkoi täristä hänen sisällään.

– Ensimmäinen reaktioni oli paniikki, koska olin hukannut jotain sisääni ja se värisi edelleen.

Vibraattoria ei löytynyt vaginasta

Nainen meni päivystykseen. Naista hoitanut synnytysoppiin ja gynekologiaan erikoistunut lääkäri Greg Marchand kertoo hoitotoimenpiteistä Daily Mailille.

Marchandin mukaan naiselle tehtiin päivystyksessä monia lantion alueen tutkimuksia, jossa yritettiin paikantaa vibraattoria. Tässä ei kuitenkaan onnistuttu. Vibraattori ei ollut vaginassa.

Seksilelu oli päätynyt virtsarakkoon

Sitten paikalle kutsuttiin Marchand, joka määräsi naisen vietäväksi röntgeniin. Röntgenkuvista paljastui, että vibraattori oli päätynyt naisen virtsarakkoon.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Olin ällistynyt, kun tajusin, että laite oli itse asiassa rakossa. En ole nähnyt urani aikana mitään vastaavaa.

Kävi ilmi, että laite oli kulkeutunut sisään virtsaputken kautta ja päätynyt virtsarakkoon. Siellä se oli kääntynyt poikittain.

Nainen suunnittelee oikeustoimia

Vibraattori poistettiin leikkauksessa. Nainen toipuu nyt operaatiosta.

Nainen suunnittelee haastavansa valmistajan oikeuteen, koska mukana ei ollut riittäviä varoituksia siitä, että näin voisi käydä, jos tuotetta käyttäisi normaalisti. Naisen mielestä pienet ja kapeat esineet ovat vaarallisia, etenkin kun ketjun pystyi irrottamaan.

Lue myös:

    Uusimmat