Peter Franzén perhelomalle: Ollut kauan haaveissa

Näyttelijä Peter Franzén kertoi Leijonasydän-elokuvan kutsuvierasensi-illassa odotetun loman sisältävän erilaisia seikkailuja.

Näyttelijä Peter Franzén on yksi Dome Karukosken ohjaaman Leijonasydän-elokuvan päätähdistä. Franzén kertoo MTV3.fille olevansa tyytyväinen siihen, että hän on saanut olla mukana näin vaikuttavassa teoksessa.

– Olen päässyt tekemään elokuvaa niin uusien mahtavien ihmisten kanssa ja vanhojen tuttujen kollegoiden kanssa. Olemme kokeneet elokuvan tavoin ravisuttavia ja onnellisia hetkiä.

Franzén kertoo saaneensa ”aika kivaa” palautetta hurjasta uusnatsi-roolistaan.

– Olen tosi tyytyväinen siihen, että ihmiset näkevät roolini monitasoisena. Toivottavasti näkevät minut hieman erilaisena kuin yleensä.

Näyttelijät ovat ahkerasti promonneet elokuvaa ympäri Suomen, mutta ensi-illan myötä on edessä muuta kuin töitä.

– Minulla on nyt pikkuisen lomaa, mikä vähän niin kuin tuntuu, että se on ollut jo kauan haaveissa, Franzén kuvailee.

Franzénin lomasuunnitelmiin kuuluu niin leppoista oleilua kuin urheilullista aktiviteettiä. Tärkeintä on laatuaika perheen kanssa. Franzén on naimisissa näyttelijä Irina Björklundin kanssa. Parilla on kuusivuotias Diego-poika.

– Aion olla luonnossa ja mennä sukeltamaan ja säikähtää valkohaita. Lähinnä olla perheen kanssa. Aiomme mennä vähän pidemmälle reissuun, näyttelijä muotoilee kohdetta kuitenkaan paljastamatta.

Leijonasydän-elokuva saa ensi-iltansa perjantaina 18. lokakuuta. Lue elokuvan arvostelu tästä.

Lue myös:

    Uusimmat