Mainos

Peter ei anna ihosairauden määritellä itseään – julkaisi puhuttelevia kuvia: "Aknestani huolimatta näytän tosi hyvältä"

Valokuvaaja Peter DeVito julkaisi Instagramissa käsittelemättömiä kuvia ihmisistä, joilla on akne. Otoksillaan hän haluaa sanoa, että akne on normaali asia.

Omia kuvia on nykyisin erittäin helppo muokata paremmiksi esimerkiksi Instagramin filttereillä. Valokuvaaja Peter DeVito julkaisi käsittelemättömiä kuvia ihmisistä, joilla on akne. 20-vuotias opiskelija New Yorkista haluaa tehdä ihosairaudesta normaalimman asian.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Päivityksessään Peter kirjoittaa:

– Vuonna 2017 otin tuskin ollenkaan kuvia itsestäni, koska inhosin sitä, miltä ihoni näytti. Vuonna 2018 aion ottaa itsestäni niin monta kuvaa kuin mahdollista, koska aknestani huolimatta näytän tosi hyvältä.

Peter aikoo tehdä tulevaisuudessa myös muita akneen liittyviä projekteja.

Peter toivoo, että hänen kuvansa antavat voimaa aknesta kärsiville ja muistuttavat heille, että he eivät ole vaivansa kanssa yksin.

Haluaa kohottaa aknesta kärsivien itsetuntoa

Osassa kuvista Peter poseeraa itse ja toisiin hän löysi mallit Instagramista. Kuvia varten hän laittoi mallien kasvoille tarroilla viestejä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Peter kertoo Metro.co.uk-sivustolle, että kun yhteiskunta, yleensä media, puhuu aknesta, heidän pitäisi muistaa, että aknen saaminen on normaalia.

Hänen mukaansa valtaosa lehdistä ja mainoksista kirjoittaa vain siitä, miten aknesta pääsee eroon. Tämä tapa vähättelee niitä, joilla on akne.

Peter kertoo, että oli mahtavaa saada tutustua malleihin, kuulla heidän tarinansa ja se, kuinka he tajusivat, ettei akne määritä heitä ihmisinä.

* * *

Tältä näyttää pinnan alta iho, jota aurinko on vaurioittanut

2:53

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.