Mainos

Peruuntuiko Egyptin-matkasi? Tässä matkatoimistojen vaihtoehdot

Peruuntuneille Egyptin valmismatkoille tarjotaan tilalle korvaavia kohteita Euroopasta, Afrikasta ja Aasiasta. Asiakas voi saada myös rahansa takaisin, jos korvaavat kohteet eivät kelpaa.

Suuret kotimaiset matkatoimistot Aurinkomatkat, Finnmatkat, Tjäreborg ja Detur peruivat kaikki Egyptin valmismatkat ensi talvelta maan poliittisen tilanteen vuoksi.

Sekä Aurinkomatkoilla että Tjäreborgilla suositellaan korvaaviksi kohteiksi Egyptin ilmaston ja hintatason mukaisia maita.

– Varmaan ensimmäisenä siinä on Marokko, koska se on hyvin samankaltainen kohde ja hintatasoltaankin samankaltainen. Sitten Kanarian kohteet ja Madeira, kertoo Aurinkomatkojen myynti- ja markkinointijohtaja Anna Salmi.

Vaihto koskee Aurinkomatkoilla noin tuhatta ja Tjäreborgilla noin 800 matkustajaa. Tjäreborgin kohdevaihtoehdot ovat Aurinkomatkoja laajemmat. Egyptin sijaan lomansa voi viettää Intiassa, Meksikossa, Thaimassa tai Gambiassa.

Aurinkomatkojen Salmen mukaan matkatoimistoilla on jatkuva valmius vaihtaa valmismatkakohteita, muistakin kuin poliittisista syistä.

– Syynä voi olla luonnonkatastrofikin. Ihmisistä pitää huolehtia niin, ettei heitä viedä semmoiseen paikkaan, jossa ei ole hyvä lomailla turvallisuustilanteen takia.

Ulkoministeriö on suositellut välttämään tarpeetonta matkustamista Egyptiin poikkeustilan vuoksi.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.