Mainos

Perttu Sirviö loukkaantui Fort Boyard -kuvauksissa – joutui jättämään kilpailun kesken!

2:01

Fort Boyard -seikkailukilpailussa kisannut Perttu Sirviö joutui jättämään leikin kesken loukkaannuttuaan kuvauksissa.

Big Brother ja Remonttipiiskuri -sarjoista tuttu Perttu Sirviö loukkaantui Fort Boyard -kilpailun kuvauksissa. Sirviö kaatui tehtävää suorittaessaan selälleen huonossa asennossa.

– Jäin makaamaan siihen lattialle, enkä päässyt liikkumaan enää siitä. Niska meni todella pahasti, ja jonkun minuutin jälkeen sain kerättyä itseni ja pääsin liikkumaan, Sirviö kertoo MTV.fi:lle.

Sirviön tie vei kuvauspaikalta ranskalaiseen sairaalaan. Mies kävi läpi röntgenkuvaukset ja makasi sairaalassa kipulääkkeiden voimalla. Sirviö koki kykenevänsä jatkaa vielä kilpailua, mutta miehen kroppa oli asiasta eri mieltä.

– Hotellilla nukuin vähän aikaa ja en päässyt sängystä enää ylös, niska oli niin jumissa. Lääkkeiden avulla pystyin tekemään vielä muutaman tehtävän.

Sirviö ei usko, että vamma on vakavampi, hän painottaa, että lähipäivät pitää vain ottaa varovasti. Tällä hetkellä hän ei pysty vaativampiin fyysisiin suorituksiin, mutta uskoo, että pystyy taas puuhastelemaan normaalisti ajan kanssa.

Keskeytys jäi harmittamaan

Kokemuksena kilpailu Fort Boyardissa oli Sirviön mukaan mahtava. Onnettomuudesta huolimatta hän koki, että turvatoimet olivat saarella kunnossa.

– Siellä joutui tekemään ahdistavia juttuja, mutta tiedät koko ajan, että ei siellä henki lähde. Jos vaikkapa sukeltaa, niin sukeltajat olivat siellä apuna, Sirviö kertaa.

Sirviö lähtisi mieluusti heti uudestaan kisailemaan. Keskeytys jäi kaivelemaan miestä niin omasta kuin joukkueenkin puolesta.

– Se haaveri harmitti niin paljon, kun meillä oli niin hyvä yhteishenki joukkueessa. Tehtiin tehtäviä ja tsempattiin toisiamme. Harmitti joukkueen puolesta, kun en pystynyt antamaan sataa prosenttia enää loukkaantumisen jälkeen.

Fort Boyard MTV3-kanavalla syksyllä 2018

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.