Cristal Snow romahti – sairaus keskeytti Huippujengin alkumetreillä

Huippujengin mukana Peruun lähtenyt Cristal Snow joutui kokemaan suuren pettymyksen heti taipaleen alkuvaiheessa.

Huippujengissä vuoren huiputuksesta kisaava Cristal Snow joutui pettymään karvaasti, kun hänen matkansa Perussa päättyi alkumetreillä.

Kotimaisen uutuusohjelman ensimmäisessä jaksossa Cristal Snow ei päässyt matkaamaan perusleiriin muun porukan kanssa, koska kärsi pahoista vatsaongelmista. Toisessa jaksossa oireet vain jatkuivat ja hän sai kuulla, ettei hänellä enää ole asiaa perusleiriin, koska hän olisi jo auttamattomasti muita jäljessä koulutuksessa.

– Minua otti päähän niin paljon. Se oli minusta epäreilua, vaikka se oli täysin järjellistä ja ymmärsin sen täysin. Mutta minua otti niin pannuun. Romahdin monta kertaa, Cristal myöntää. 

– Olisin halunnut päästä näyttämään, mihin pystyn ja voittamaan korkean paikan kammoni, mutta en päässyt edes perusleiriin asti. Olin monta päivää niin vihainen ja minua nolotti. Onneksi retkikunnan johtajamme yritti lohduttaa minua sillä, että tämä olisi voinut käydä kenelle tahansa, Cristal sanoo.

Muiden lähtiessä kohti perusleiriä Cristalilla nousi kova kuume.

– Muistan yhdessä kohtaa, että olin sängyssä ja aivan jäässä. Vartaloni tärisi ja kramppasi hysteerisesti. Sairaanhoitaja yritti saada minut rauhoittumaan ja lämpimäksi, mies muistelee. 

Kotimatka Suomeen oli yhtä tuskaa. Lennot kestivät yhteensä 35 tuntia, ja Cristalin vointi oli todella heikko.

– Minä vain oksentelin, yskin ja vatsa oli sekaisin. Kroppa oli todella kovalla koetuksella. Minulla tilttasi kroppa vatsataudin takia ihan täysin, hän harmittelee.

Huippujengi sunnuntaisin MTV3-kanavalla klo 20.

Lue myös:

    Uusimmat