Mainos

Shirly Karvinen paljastaa heikkoutensa: ”Niistä tulee pakokauhu, itku ja paniikki”

1:56

Missi ja juontaja Shirly Karvinen haastaa itsensä Fort Boyard Suomi -kilpailussa.

VIDEO: Mikä on Shirly Karvisen vahvuus?

Legendaarinen seikkailuohjelma tekee paluun, kun Fort Boyard Suomi kokoaa 18 tunnettua suomalaista kisaamaan linnakkeen herruudesta. Jännittävän kilpailun juontajina nähdään Ile Uusivuori ja Joanna Kuvaja.

Ohjelmassa kuusi kolmihenkistä joukkuetta kisaavat vuorotellen toisiaan vastaan. Voittajajoukkue palkitaan 15 000 euron rahapalkinnolla.

Punaisen joukkueen muodostavat vuoden 2016 Miss Suomi, juontaja Shirly Karvinen, näyttelijä Mikko Parikka sekä urheilija Siim Liivik. Karvisella on vankka luotto tiiminsä taitoihin.

– Meillä on paras joukkue, olemme ostaneet kaikille muille jo hopeamitalit. Olemme menossa voittamaan, Karvinen uhoaa itsevarmana.

Karvinen kertoo treenanneensa ahkerasti kisaa varten, mutta vahvuus löytyy jostain muualta kuin fysiikasta.

– Niinkin hölmöltä kuin se kuulostaakin, luulen, että vahvuuteni on se, etten ole yhtään missään erityisen hyvä enkä huono. Vahvuuteni on se, että olen tasalaatuinen. Ainakin toivon olevani, Karvinen nauraa.

Tasaisen vahvasta suorituksesta huolimatta Karvinen kuitenkin toivoo voivansa tukeutua joukkuekavereihin esimerkiksi ötököiden kohdalla.

– Hämähäkeistä ja torakoista minulle tulee pakokauhu, itku ja paniikki. Koko vartaloon tulee kylmä hiki ja jähmetyn, hän kuvailee.

Katso haastattelu kokonaan videolta artikkelin yläosasta!

Fort Boyard Suomi alkaa elokuussa MTV3-kanavalla!

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.