TikTok-tähti Sara Janhunen loukkaantui tv-sarjan kuvauksissa – vaiva kulkee mukana edelleen: "Sitten mentiin perse kipeänä"

1:09
TikTokissa suosittu Sara Janhunen ei halunnut alunperin sometähdeksi – kertoo videolla, kuinka hänestä kuitenkin tuli sellainen

Sara Janhunen loukkaantui vuonna 2022 Good Luck Guys -sarjan kuvauksissa Thaimaassa.

TikTokista tunnettu Sara Janhunen nähdään myös televisiossa yhtenä Good Luck Guys -sarjan osallistujista. Kilpailu kuvattiin vuonna 2022 Thaimaan viidakoissa, ja Janhunen kertoi MTV Uutisille ohjelman pressitilaisuudessa kantavansa yhä mukanaan yhtä muistoa kuvausreissusta. 

– Yhdessä haasteessa meni häntäluu. Sitten vedettii rikkinäisellä häntäluulla, mutta ihan hyvin sitten selvittiin loppupeleissä. Siihen tuli jonkinnäköinen hiusmurtuma, sitten oli vähän hankaluuksia istua.

Janhunen kertoo loukkaantumisen tapahtuneen yhden haasteen aikana, kun hän oli tipahtanut tehtävän esteeltä kisan tuoksinnassa. Hän ei aluksi kertomansa mukaan itse tajunnut satuttaneensa itsensä ja asian laita selvisi vasta muutamia tunteja myöhemmin. 

– Myöhemmin alkoi särkeä ja sattua. Mutta sitten olin, että en täältä nyt kyllä lähdekään, että sitten mentiin perse kipeänä. Se piti kestää. 

Kipeä häntäluu vaivaa Janhusta toisinaan edelleen, ja muun muassa kotimatka Thaimaasta oli hänen mukaansa varsin raskas. 

– Lentomatka kotiinpäin oli aika tuskallinen sitten, kun sellaisessa erittäin ahtaassa lentokoneessa koitti nukkua kymmenen tunnin lennon aikana, niin se ei ihan hirveästi onnistunut. Mutta pikkuhiljaa se on parempi. 

Yllä olevalla videolla Sara Janhunen kertoo, miten päätyi sometähdeksi vaikkei alunperin halunnut, sekä mitä häneltä kysytään seuraajien toimesta eniten.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja