Personal trainer keksi nerokkaan tavan pitää jumppatunteja Espanjassa – piristävä näky!

Tehokas kotitreeni pakaroille, reisille ja vatsalle, osa 2 2:30
Katso videolta ohjeet tehokkaaseen kotitreeniin! Nämä liikkeet tuntuvat pakaroissa, reisissä ja vatsalihaksissa.

Espanjalainen personal trainer oivalsi, miten pitää jumppatunteja kotonaan eristyksissä oleville ihmisille, kertoo muiden muassa yhdysvaltalainen Today-uutissivusto.

Espanjan hallitus on julistanut maahan hälytystilan nopeasti leviävän koronaviruksen vuoksi. Kun kuntosaleille ei ole asiaa tartunnan pelossa, on keksittävä luovempia tapoja urheilla. Eräs personal trainer otti tehtäväkseen liikuttaa koteihinsa jumiutuneita kansalaisia ja keksi siihen oivallisen keinon.

Jumppaohjeita katolta käsin

Sevillan kaupungissa Espanjassa nähtiin poikkeuksellinen jumppatuokio, kun paikallinen personal trainer, Gonzalo, ohjeisti parvekkeille ja ikkunoiden eteen kerääntyneitä kerrostaloasukkaita liikkumaan sisäpihalla olevan talon katolta käsin.

Sano Sevilla Los Bermejales -kuntokeskuksen Instagramissa jakamalla videolla näkyy, että naapurit ovat todella innostuneet treenaamaan keskenään. Treeniin kuuluu muun muassa haara-perushyppyjä, kyykkyjä ja vatsalihasliikkeitä.

Jos video ei näy, voit avata sen tästä. Voit selata videoita klikkaamalla kuvan oikeassa reunassa olevaa nuolta.

Pomo hehkuttaa työntekijäänsä

Todayn tietojen mukaan Gonzalo oli järjestänyt treenituokion WhatsAppin avulla.

– Naapureilla oli vaikeaa ja ikävää, mutta nyt he odottavat joka päivä treenituokiotaan. Se on tervehenkinen idea, joka auttaa ihmisiä voimaan paremmin ja kohtaamaan Espanjan tilanteen myönteisellä tavalla, Gonzalesin pomo, Luis Javier, sanoo.

Todayn Instagram-tilillä jaettu video on kerännyt jo yli 51 000 tykkäystä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat