Pernilla Böckerman paljastaa, mikä TTK-tanssi hermostuttaa eniten: "Sitä vähän jännitän"

TTK-kilpailija Pernilla Böckerman paljastaa tanssitaustansa 3:01
TTK-kilpailija Pernilla Böckerman paljastaa tanssitaustansa

Pernilla Böckerman astelee pian TTK-parketeille tähtiopettajansa Anssi Heikkilän kanssa.

Tanssii Tähtien Kanssa  tulee jälleen ja uudet tähtioppilaat opettajineen pääsevät korkkaamaan suorien lähetysten tanssilattian ensi kertaa sunnuntaina 10. syyskuuta.

Fitness-urheilija ja somevaikuttaja Pernilla Böckerman suuntaa tanssilattialle tähtiopettajansa Anssi Heikkilän  kanssa. Böckerman kertoi MTV Uutisille TTK:n pressitilaisuudessa, että rytmi on ollut hänellä veressä jo lapsena.

– Muistan pienenä, kun asuttiin Olarissa ja meillä oli iso pihapiiri, niin siellä tehtiin kaikkia koreografioita ja tanssittiin, kaiken ikäisten kanssa. Se oli sellaista yhtä isoa show'ta, Böckerman muistelee. 

Heikkilän mukaan Böckerman on oppilaana lähtökohtaisesti parasta, mitä toivoa saattaa. 

– On innoissaan, haluaa oppia, siinä oikeastaan kaksi tärkeintä, mitä voi edes lähtökohtaisesti toivoa. Ja uskon, ettei ihan heti kuntokaan lopu kesken, niin voi tykittää alusta asti täysillä. 

Kilpatansseista eniten Böckermania jännittää kertomansa mukaan quickstep. 

– Sitä vähän jännitän etukäteen, mutta uskon, että sekin tulee menemään hienosti. Mutta aika tasaisesti kaikkia tanssilajeja odotan, ettei ole yhtä ylitse muiden. 

Tanssiharjoitusten ulkopuolella Böckerman tekee muun muassa erilaisia sosiaaliseen mediaan liittyviä töitä sekä pitää tällä hetkellä Pernilla & Kyttä -podcastia poliisina työskentelevän puolisonsa Arttu Kilpeläisen kanssa. 

Böckermanin mukaan puolison kanssa työskentely on toistaiseksi ollut yllättävän mutkatonta. 

– Toki miinuspuolet on siinä, että se työ tulee aika helposti kotiin ja koko ajan ollaan tekemässä jotain. Mutta sitten se on taas hirveän helppoa, kun ollaan saman katon alla koko ajan ja tiedetään se toisen aikataulu. Ja meillä synkkaa myös hyvin noin duuniproggiksissa, niin on ollut tosi kivaa. 

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla!

 
Tanssikupla MTV Katsomossa maanantaisin ja perjantaisin. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat