MTV Uutiset vieraili TTK-harjoitussalilla – Sointu Borg antaa näytteen tulevasta ja Jarkko Niemi paljastaa, minkä yllätyksen kohtasi harjoituksissa

Tosikoitos lähenee: Kurkista TTK-harjoituksiin! 11:20
Video: Tältä TTK-harjoitussalilla näyttää, kun tosikoitokseen on enää hetki.

MTV Uutiset pääsi vierailemaan Tanssii Tähtien Kanssa -harjoitussalilla ennen jännittävää ensimmäistä koitosta.

Tanssii Tähtien Kanssa  on palannut ruutuihin ja sunnuntaina 10. syyskuuta koittaa se hetki, jolloin tähtiparit pääsevät toden teolla aloittamaan tanssitaipaleensa ja korkkaamaan TTK-parketin suorat lähetykset. 

Harjoitukset suoria lähetyksiä varten ovat käynnissä paraikaa, ja MTV Uutiset pääsi vierailemaan TTK-harjoitussalilla Helsingissä. 

Tapasimme harjoituksissa olleet näyttelijä Jarkko Niemen  opettajansa Kia Lehmuskosken  kanssa sekä yrittäjä Sointu Borgin  opettajansa Henri Tannerin  kera. 

Lehmuskoski kertoi lähteneensä alusta asti haastamaan tanssipariaan Niemeä ja testaamaan tämän "nappaamiskykyä". 

– En lähtenyt ihan helpoimmasta liikkeelle, koska ajattelin, että meillä on kuitenkin tämä neljä viikkoa aikaa myös tehdä tätä tanssia, niin ei se Jarkko nyt ihan helpolla ole päässyt, Lehmuskoski vihjaa, Niemen nyökkäillessä vieressä. 

Tulevana sunnuntaina kaksikko tanssii nopean jiven. Niemi kertoo, että esityksen tarina on mietitty tarkkaan etukäteen: 

– Se on vähän semmoinen, että etkoilta siirrytään bileisiin -meininki, Niemi paljastaa.

Borg ja Tanner puolestaan esittävät sunnuntaina ensimmäisenä tanssinaan tangon. Ennen kaikkea tuleva tango tulee olemaan Borgin ja Tannerin mukaan tulinen. 

–  Tämä on niin tulinen, että veikkaan kuule, että televisiot sulaa. 

Aiemmin Borg on luvannut aikovansa revitellä TTK-taipaleensa aikana tanssiasuillaan, ja paljasti nyt, millainen asu hänellä tullaan ensimmäisessä lähetyksessä näkemään. 

– Se tulee olemaan semmoinen aika tangonpunainen, mutta se me ollaan pidetty sellaisena tyylikkään eleganttina. Viikko siitä (eteenpäin) tulee sitten semmoista ehkä rajumpaa asua, niin olen vähän kuitenkin koittanut miettiä, että "Sointu, tämä on koko perheen ohjelma, että kaikkia suloja ei voi koko ajan paljastella". Ettei kukaan äänestä meitä, kun ajattelevat, että tuo vaan aina paljastelee itseään siellä. 

Kuinka tanssikengät ovat muotoutuneet jalkaan ja miten paljon TTK-harjoituksissa katsotaan olan yli muiden tekemisiä? Sointu Borg ja Jarkko Niemi opettajineen kertovat yllä olevalla videolla.

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa su 3.9. klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla nauhoitetulla esittelyjaksolla, jonka jälkeen suorat lähetykset su 10.9. klo 19.30 alkaen.

 
Tanssikupla MTV Katsomossa ma 4.9. alkaen maanantaisin ja perjantaisin. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat