Pernilla Böckerman avoimena kotona saamastaan tuesta: "Ei se aina ole helppoa niille ihmisille"

Näin Pernilla Böckerman ja Anssi Heikkilä kommentoivat historiallista TTK-pistesaldoaan 4:13
Näin Pernilla Böckerman ja Anssi Heikkilä kommentoivat historiallista TTK-pistesaldoaan

Pernilla Böckerman ja Anssi Heikkilä ovat keränneet poikkeuksellista pistesaldoa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa.

Fitnes-urheilija Pernilla Böckerman  ja hänen tähtiopettajansa Anssi Heikkilä  ylsivät historialliseen Tanssii Tähtien Kanssa  -suoritukseen sunnuntaina 12. marraskuuta, kun kaksikko sai kolmantena viikkona peräjälkeen TTK-tuomareilta kymppirivin tanssistaan. Sunnuntain Disney-teemajaksossa Böckermanin ja Heikkilän teemaelokuva oli Tuhkimo ja he tanssivat wieninvalssin kappaleeseen Öisin uneksin.

Vaikka tasaisen vahvaa suorittamista on takana useamman viikon ajalta, yllättävät hyvät pisteet tanssiparin yhä kerta toisensa jälkeen. 

– Se mikä tuossa on kiva, niin meidän tapa tehdä duunia tuottaa nyt tulosta. Kaikki se, mitä ollaan tehty ekoista viikoista asti, niin nyt se pyramidi rakentuu huippua kohti. Ensi viikko voi olla ihan erilainen taas, ei sitä tiedä. Mutta samalla kaavalla jatketaan ja toivotaan, että saadaan sen verran pojoja ja ääniä, että päästään finaaliviikolle, Heikkilä kommentoi MTV Uutisille sunnuntaina suoran lähetyksen päätteeksi. 

Böckerman kertoo suhtautuvansa jokaiseen sunnuntaihin ja suoraan lähetykseen "päivä kerrallaan" ja pyrkivänsä tekemään parhaansa – tiedostaen, että kaikki on mahdollista, ja aiemmasta menestyksestä huolimatta jatko ohjelmassa ei ole koskaan taattu. 

Edellisenä sunnuntaina Böckermania kannustivat studiolla muun muassa hänen fitnesvalmentajansa sekä myös avopuoliso, poliisina työskentelevä Arttu Kilpeläinen. Puoliso on ollut Böckermanille TTK-matkan aikana suuri tuki. 

– Ei se aina ole helppoa niille ihmisille, jotka näkevät päivittäin siviili-minua. Kun tulen täältä väsyneenä kotiin, ja sitten saattaa jonkin flekkerin (kilpatanssiin liittyvä termi) jälkeen olla sellainen olo, etten osaa tätä tanssia, tästä ei ole yhtään mitään. Niin se on yleensä sitten hän, joka sen kuuntelee. Böckerman kertoi. 

Böckermanin ja Heikkilän lisäksi TTK:n semifinaalissa nähdään Matti Suur-Hamari ja Katri Riihilahti, Emma Kimiläinen ja Matti Puro sekä Yeboyah ja Valtteri Palin

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.
Tanssikupla MTV Katsomossa klo 18 maanantaisin ja perjantaisin. 

Lue myös:

    Uusimmat