Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailussa mukana oleva Pernilla Böckerman on murtanut kylkiluunsa

TTK-kilpailija Pernilla Böckerman paljastaa tanssitaustansa 3:01
Pernilla Böckerman paljasti Tanssii Tähtien Kanssa -pressitilaisuudessa 10. elokuuta, millainen tanssitausta hänellä on.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman tulevalla kaudella mukana oleva Pernilla Böckerman on murtanut kylkiluunsa. Näin murtuma vaikuttaa hänen treeneihinsä ennen 10. syyskuuta koittavaa ensimmäistä livelähetystä. 

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa mukana oleva suomalainen fitness-urheilija ja somevaikuttaja Pernilla Böckerman on murtanut kylkiluunsa. Kylkiluu murtui maanantaina TTK-treeneissä. 

Böckerman kertoo MTV Uutisille, että tilanne tapahtui hyvin yhtäkkiä ja kipu alkoi kunnolla vasta seuraavana päivänä, jolloin hän hakeutui ortopedin vastaanotolle. Böckermanin tanssinopettajana kisassa toimii Anssi Heikkilä

– Teimme Anssin kanssa taivutuksen, jossa taivutin selkääni taaksepäin. Pitkittäinen selkälihakseni ja kylkeni kohtasivat Anssin etureiden ja yhtäkkiä vain kuului naks. Nousin ylös ja ajattelin, että siellä varmaan vain naksahti jokin paikoilleen. Että nyt on selkäkin sitten kunnossa, ajattelin, Böckerman muistelee. 

Kipu kuitenkin yltyi treenipäivän jatkuessa. Tiistaina Böckerman palasi normaalisti treeneihin kivusta huolimatta. Hän kertoo, että urheilijana hän on tottunut kipuun ja hänelle on sen vuoksi kehittynyt korkea kipukynnys. 

– Hankin itselleni sellaisen selkää tukevan ja lämmittävän vyön. Ajattelin, että se varmasti helpottaa ja voidaan jatkaa treenejä. Siinä sitten aikani kipuilin. Lähdin treenikseltä, ja poikaystäväni Arttu tuli hakemaan minut. Kun pääsin autoon, aloin vain vollottamaan täysillä. Sanoin hänelle, että nyt on jotakin ihan varmasti vialla. 

Soitto sairaanhoitajan työtä tekevälle äidille sai Böckermanin varmistumaan siitä, että nyt on hakeuduttava lääkäriin. Hän sai vielä samalle päivälle varattua ajan ortopedille ja selvisi, että kylkiluussa on hiusmurtuma. 

– Purin hammasta siinä vastaanotolla ja pidättelin itkua. Menin pieneen sokkiin, kun olin ajatellut, ettei siellä mitään murtunut voi olla. Kun pääsin vastaanotolta, purskahdin itkuun. Mietin, että ei kai minulle nyt tule mitään jälkioireita ja toisaalta, että jäävätkö tanssit nyt tähän. Päässäni pyöri monenlaisia ajatuksia, Böckerman muistelee. 

Keuhkokuva kuitenkin osoitti, että vain kylkiluu on vaurioitunut. Böckermanin mukaan ortopedi oli sitä mieltä, että liikuntakieltoon ei ole tarvetta, kunhan käyttää maalaisjärkeä ja ottaa rauhallisesti. 

– Lääkäri sanoi, että kaksi viikkoa kylki tulee olemaan ihan todella kipeä. Kolmannella viikolla pitäisi olla jo vähän parempi. 

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman ensimmäinen livelähetys ja ensimmäiset tanssit nähdään 10. syyskuuta. Böckerman kertoo, että näillä näkymin hän pystyy jatkamaan tanssitreenejä eikä koreografiaan ole tulossa muutoksia. 

– Olin helpottunut, että liikuntaa ei kielletty. Anssi rauhoitteli minua siinä, että meidän tanssiharjoitukset ehtivät edetä jo pitkälle ja kaikki oli hyvällä mallilla. Eli tämä ei nyt kaadu siihen, jos en pysty harjoittelemaan esimerkiksi puoleentoista viikkoon täysillä. Koreografiaan ei näillä näkymin tule muutoksia. Luojan kiitos tämä tapahtui nyt eikä liveviikolla, Böckerman kiittelee. 

Liikuntakiellon sijasta Böckerman sai lääkäriltä aivastus- ja naurukiellon. Erityisesti naurukieltoa on Böckermanin mukaan ollut vaikea noudattaa tanssiharjoituksissa. 

– Meillä on Anssin kanssa niin hulvattoman hauskaa tuolla treeniksellä, että olen joutunut muistuttamaan Anssia, ettei naurattaisi minua, Böckerman kertoo. 

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa su 3.9. klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla nauhoitetulla esittelyjaksolla, jonka jälkeen suorat lähetykset su 10.9. klo 19.30 alkaen.

 
Tanssikupla MTV Katsomossa ma 4.9. alkaen maanantaisin ja perjantaisin. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat