Perhesurman yritys Vantaan Keimolassa: Toinen uhri päässyt sairaalasta

Poliisin mukaan uhrien kunto on kohentunut siinä määrin, että heitä molempia on päästy kuulemaan. 

47-vuotias nainen vangittiin viime viikon lauantaina todennäköisin syin kahdesta murhan yrityksestä epäiltynä. Uhrit, mies ja nainen, ovat epäillyn naisen perheenjäseniä ja häntä vanhempia. Kaikki kolme saivat vammoja. 

– Uhreja on päästy kuulemaan viime viikolla, joten heidän kuntonsa on siinä määrin kohentunut. Käsitykseni mukaan toinen uhreista on vielä sairaalahoidossa, tutkinnanjohtaja Jan Aarnisalo keskusrikospoliisista kertoo MTV Uutisille.  

Aarnisalon mukaan myös teosta epäilty nainen on päässyt pois sairaalasta. 

– Naisen kuulusteluja jatketaan tällä viikolla. 

Poliisi ei ole toistaiseksi kommentoinut julkisuudessa tekotapaa, tekovälinettä tai tekijän mahdollista motiivia. 

– Motiivi meitäkin kiinnostaa. Hänellä on oma kertomuksensa tapahtumien kulusta, mutta en avaa sitä enemmän, koska meillä on paljon todistajakuulustelua tekemättä.  

Poliisi sai ulkopuolisen henkilön tekemän hälytyksen Vantaan Keimolanmäessä sijaitsevaan kerrostaloasuntoon viime viikon tiistaina kello 13.16. Tehtävään osallistui useita poliisin partioita ja sairaanhoidon yksiköitä. 

Tapauksen tutkinta siirtyi Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta keskusrikospoliisille, koska Itä-Uusimaa on parhaillaan työllistetty muun muassa Viertolan kouluampumistapauksen tutkinnan tiimoilta.

Lue myös:

    Uusimmat