Kaksoismurhan yrityksestä epäiltyä kuullaan, myös uhria päästy kuulemaan – ulkopuolinen hälytti poliisin Keimolanmäelle

Keskusrikospoliisi kertoo Vantaan Keimolanmäessä tiistaina iltapäivällä tapahtuneen perhesurman yrityksen tutkinnan tuoreimmasta käänteestä.

Tutkinnanjohtaja Jan Aarnisalo KRP:stä kertoo MTV:lle, että poliisi on päässyt kuulemaan lyhyesti yhtä vakavasti loukkaantuneista uhreista.

– Muiden kuulemiset ovat tällä hetkellä käynnissä. Päivän päätteeksi viimeistäkin osallista päästään kuulemaan, Aarnisalo saloo.

Aarnisalo ei ota kantaa siihen, millaiset vammat uhrit ja epäilty tilanteessa tarkalleen ottaen saivat. Se, että poliisi on päässyt kuulemaan heitä, kertoo kuitenkin siitä, että heidän tilansa on kohentunut.

Aarnisalo ei myöskään ota kantaa siihen, miten vammat ovat syntyneet.

– Ihan siitä syystä, että henkilöiltä itseltäkään ei ole vielä kyselty, mitä on tapahtunut. 

Se, mitä kuulusteluista on toistaiseksi selvinnyt, vahvistaa Aarnisalon mukaan poliisin aiempaa käsitystä tapahtumien kulusta. 

Poliisi sai tiistaina ulkopuolisen henkilön tekemän hälytyksen Vantaan Keimolanmäessä sijaitsevaan kerrostaloasuntoon kello 13.16. Tehtävään osallistui useita poliisin partioita ja sairaanhoidon yksiköitä. 

Poliisi epäilee vuonna 1976 syntynyttä naista kahdesta murhan yrityksestä. Uhrit – mies ja nainen – ovat epäillyn naisen perheenjäseniä ja häntä vanhempia. Kaikki osalliset saivat vakavia vammoja.

Tapauksen tutkinta siirtyi vielä samana päivänä Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta keskusrikospoliisille, koska Itä-Uusimaa on parhaillaan työllistetty muun muassa Viertolan kouluampumistapauksen tutkinnan tiimoilta.

Lue myös:

    Uusimmat