Perhesurmaa Vantaan Keimolassa yrittänyttä naista vaaditaan vangittavaksi

Vantaan Keimolassa tiistaina perhesurmaa yrittänyttä naista vaaditaan vangittavaksi Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudessa lauantaina.

Tapausta tutkii keskusrikospoliisi. Se epäilee vuonna 1976 syntynyttä naista kahdesta murhan yrityksestä. Uhrit – mies ja nainen – ovat epäillyn naisen perheenjäseniä ja häntä vanhempia.

Epäilty ja kaksi uhria loukkaantuivat tilanteessa vakavasti, mutta viikon mittaan heidän tilansa koheni niin, että poliisi pääsi kuulemaan heitä. Tapauksen tutkinnanjohtaja Jan Aarnisalo kertoo MTV:lle, että uhrit ovat yhä sairaalahoidossa.

Poliisi sai tiistaina ulkopuolisen henkilön tekemän hälytyksen Vantaan Keimolanmäessä sijaitsevaan kerrostaloasuntoon kello 13.16. Tehtävään osallistui useita poliisin partioita ja sairaanhoidon yksiköitä. 

Aarnisalon mukaan teossa käyttiin useampaa kui yhtä tekovälinettä. Hän ei kuitenkaan tässä vaiheessa vielä ota kantaa siihen, mitä ne ovat olleet. 

Sekä epäillyt ja uhrit ovat Pakistanin kansalaisia, Aarnisalo sanoo.

– Meidän tietojemme mukaan he ovat asuneet Suomessa jo pitkään.

Aarnisalo kertoo, että poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa tekemällä lisää kuulusteluja ja analysoimalla teknisen tutkinnan tuloksia.

Lue myös:

    Uusimmat