Perhe palasi kotiin lomalta, avaimet eivät sopineet enää lukkoihin – vieras mies oli muuttanut heidän taloonsa

6:40
Näin kesytät kaaoksen: Ammattijärjestäjä antaa vinkit siivoukseen, katso video!

Amerikkalaisperheen kotiin oli muuttanut asumaan täysin vieras mies heidän lomamatkansa aikana. Mies on nyt pidätetty, kertoo WSB-TV.

Viime viikon keskiviikkona georgialainen perhe palasi lomamatkaltaan kotiin. Avain ei kuitenkaan enää sopinut kotitalon lukkoon, sillä ne oli vaihdettu "uuden asukkaan" toimesta.

Perheen kotiin oli murtautunut tuntematon mies, joka oli asettunut taloon kodiksi. Talon omistaja Janice Henson kertoo soittaneensa poliisit, kun avain ei toiminut lukkoon. Pyörätuolissa istuva mies oli avannut oven ja käskenyt häntä lähtemään.

Mies oli sanonut, että perheen talo oli nyt hänen kotinsa. Poliisien mukaan mies oli väittänyt, että hänellä on ase ja uhannut ampua viranomaisia.

Tunkeilija pidätettiin

Tilanne eskaloitui viisi tuntia kestävään pattitilanteeseen miehen, poliisin ja Yhdysvaltain poliisin erikoisjoukkojen, SWAT-tiimin välillä. Lopulta SWAT-tiimi rikkoi oven ja sisälle lähetettiin robotti paikantamaan mies.

Asunnon vallannut 26-vuotias Nathaniel Jacob Nuckols antautui rauhanomaisesti. Poliisi ei koskaan löytänyt mieheltä asetta.

Kotiinsa päässeet Hensonit huomasivat, että heidän tavaroitaan oli siirrelty, muun muassa kuvat oli otettu pois seiniltä ja lipastonlaatikot tyhjennetty. Myös kaikki ruoka oli syöty kaapeista. Nuckols oli selkeästi asettumassa taloksi.

Hensonit eivät ole varmoja, kuinka kauan mies oli asunut heidän kodissaan. Nuckols on nyt pidätetty.

Lähteet: Boston25news, WSB-TV

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja