Mainos

Perhe jakoi 27-vuotiaana syöpään kuolleen naisen viimeisen kirjeen: ”Et voi tietää, kuinka paljon sinulla on aikaa jäljellä, joten älä tuhlaa sitä”

Viikko sitten syöpään kuolleen nuoren naisen perhe jakoi Facebookissa koskettavan viestin, jonka nainen oli kirjoittanut ennen kuolemaansa.

Tammikuun neljäs päivä 27-vuotias Holly Butcher hävisi taistelun Ewingin sarkoomaa, harvinaista luusyöpää vastaan. Ennen kuolemaansa nainen oli ehtinyt kirjoittaa kirjeen, jonka hän toivoi perheensä antavan luettavaksi kaikille, jotka sen haluaisivat lukea.

– On outoa ymmärtää ja hyväksyä kuolevaisuutensa 26 vuoden iässä. Se kuuluu niihin asioihin, jotka yleensä sivuutat. Päivät vain kuluvat ja odotat niiden jatkavan kulkuaan; kunnes jotain odottamatonta tapahtuu, Holly aloittaa ja lisää aina kuvitelleensa, että saisi vanheta yhdessä rakkaintensa kanssa.

Tämä on asia, jota nainen kertoo haluavansa niin kovasti, että se tekee kipeää. Kirjeessä Holly haluaakin muistuttaa ihmisiä siitä, kuinka hauras ja kallisarvoinen elämä on; jokainen päivä on lahja.

Elämää ei kannata tuhlata olemalla onneton

Kirjeessä Holly kannustaa ihmisiä olemaan murehtimatta ja stressaamatta epäolennaisia asioita, kuten selluliittia, lyhyeksi jääneitä yöunia, huonoa kampausta tai liikenneruuhkassa jumittamista. Nämä ovat naisen mukaan asioita, joiden merkitys häviää silloin, kun tiedät elämäsi päättyvän pian.

– Kuulen ihmisten valittavan kamalasta työstä tai rankasta treenaamisesta. Ole kiitollinen siitä, että pystyt niihin fyysisesti. Työ ja treenaaminen saattavat tuntua mitättömiltä asioilta, kunnes kehosi ei anna sinun tehdä kumpaakaan, Holly muistuttaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Holly toivoo ihmisten käyttävän rahansa uusien vaatteiden sijaan kokemuksiin ja lähimmäisten ilahduttamiseen. Kunnioittamaan toisten aikaa olemalla ajoissa. Käyttämällä aikaa seurusteluun tunteja kestävän laittautumisen sijaan. Syömään kakkua ilman syyllisyyttä. Kieltäytymään asioista, joita ei aidosti halua tehdä.

– Yritä nauttia ja elää hetkessä sen sijaan, että yrittäisit vangita niitä puhelimesi näytölle. Elämää ei ole tarkoitus elää näytön tai täydellisten kuvien kautta. Nauttikaa hetkistä, ihmiset! Älä yritä vangita niitä jollekin toiselle, Holly muistuttaa.

– Et voi tietää, kuinka paljon sinulla on aikaa jäljellä, joten älä tuhlaa sitä olemalla onneton.

Lähde: Independent

***

0:30

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.