Mainos

Äidin koskettava muistutus: Tämän takia perhekuvien ottaminen on äärimmäisen tärkeää

Pysyvien muistojen luominen on äärimmäisen tärkeää, sillä elämä voi muuttua yhdessä hetkessä. 

Omaa muuttunutta kehoa voi olla vaikea hyväksyä lapsen saamisen jälkeen. Kun tähän lisätään vielä vanhemmuuden mukanaan tuomat vaatimukset, ei ihme, että niin monet tuoreet äidit kokevat stressiä.

Eräs äiti julkaisi Facebookissa tärkeän muistutus siitä, miksi myös nämä epävarmat hetket kannattaa tallettaa valokuviin. Hetkiä ei saa enää koskaan takaisin. 

Oman vartalon häpeäminen oli typerää

Äiti Michelle Steinke julkaisi Facebookissa kuvan itsestään ja pojastaan vuodelta 2008. Kuva on äidin mukaan harvinainen, sillä omaa vartaloaan häpeävä äiti ei poseerannut mielellään valokuvissa. Tämä on Steinken mukaan yksi niistä asioista, joita hän katuu elämässään eniten. 

– Itseinhoni piti minut poissa kuvista vauvani ja rakastamani mieheni kanssa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Voin kertoa nyt, että se oli typerää. Voin kertoa, että lapseni rakastivat minua riippumatta koostani. Voin kertoa, että mieheni rakasti minua vartalostani huolimatta, Steinke kertoo.

Kun Steinken aviomies kuoli yllättäen vuonna 2009, äiti ymmärsi katuvansa sitä, etteivät he ottaneet enempää valokuvia. Miksi hän ei osannut nauttia siitä elämästä, jota hän silloin eli? 

– Päivänä, jona hän kuoli, välitin ainoastaan muistoista, joita loimme, reissuista, joita teimme ja kuvista, joita otimme perheenä. Kadun, etten ollut kuvissa, äiti kertoo.

Elämän tärkeimpiä hetkiä ei tulisi tuhlata 

Miehensä kuoleman jälkeen nainen päätti muuttaa elämänsä ja päästä eroon kiloista, jotka olivat estäneet häntä poseeraamasta perhekuvissa. Hurjan muodonmuutoksen kokenut nainen kertoo kuitenkin ymmärtäneensä pian, että täydellisyys on myytti. Pudotetuista kiloista huolimatta hän on silti kaukana täydellisyydestä.

– Sinun ei pitäisi lakata elämästä, koska ajattelet, että sinun pitäisi olla hoikempi, painaa vähemmän tai näyttää erilaiselta. Voit rakastaa itseäsi matkalla kohti terveellisempää ja urheilullisempaa itseäsi. Nämä hetket elämässäsi... älä tuhlaa niitä, Steinke muistuttaa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tämän äidin tarina on hyvä muistutus siitä, että joskus sen nolostuttavalta tuntuvan valokuvan ottaminen on erityisen tärkeää.

– Yhdessä hetkessä elämä voi muuttua pahemmaksi, joten syleile hetkiä, rakasta itseäsi, rakasta perhettäsi ja tee aikaa ihmisille joista välität, Steinke kiteyttää.

Lähde: Babble 

***

3:02

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.